25 / 04 / 2024

Kütahya'da 5 yıllığına kiralık akaryakıt istasyonu!

Kütahya'da 5 yıllığına kiralık akaryakıt istasyonu!

Kütahya İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Kütahya Gaybi Efendi Mahallesi'nde bulunan Akaryakıt ve LPG Oto Gaz Satış İstasyonunu 5 yıllığına kiraya verecek. İhalesi 17 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek.



AKARYAKIT VE LPG OTO GAZ SATIŞ İSTASYONU KİRAYA VERİLECEKTİR


Kütahya İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığından:


1 - Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, İlimiz Merkez Gaybi Efendi Mahallesinde tapunun 37 pafta, 223 ada 42 numaralı parselde kayıtlı 2.331,30 m2’lik alan üzerinde bulunan Akaryakıt ve LPG Oto Gaz Satış İstasyonunun 5 (beş) yıllığına kiralanması işi; 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesine göre kapalı teklif usulü ile ihaleye çıkartılmıştır.

Akaryakıt ve Satış İstasyonu:

 

Adres: Kütahya Merkez Gaybi Efendi Mah.

Peşin Alınacak Bedel:1.500.000,00 TL

Muhammen Bedel (Aylık):15.000,00 TL+KDV

Geçici Teminat:180.000,00 TL

Şartname Bedeli: 500,00 TL

 

2 - Şartname ve diğer evraklar İl Özel İdaresi Yazı İşleri Müdürlüğü ile Emlak ve İstimlak Müdürlüğünde mesai saatleri içerisinde ücretsiz görülebilir.

3 - İhaleye girecek olanlar ihale dosyasını 500 TL ücret karşılığında alabileceklerdir. İhaleye girenlerin ihale dosyasını almaları ve ücretini yatırmaları zorunludur.

4 - İhale 17/12/2015 Perşembe günü saat 14:00’dan itibaren Kütahya İl Özel İdaresi Hizmet Binasındaki İl Encümen toplantı salonunda ihale komisyonu (İl Encümeni) huzurunda 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesine göre kapalı teklif usulü uygulanmak suretiyle yapılacaktır.

5 - Muhammen bedel Kütahya İl Özel İdaresi’nin banka hesabına (9. maddede belirtilen hesap no) sözleşme imzalanmadan önce yatırılacak 1.500.000,00 TL bedel üzerine aylık 15.000,00 TL’dir. KDV ile işbu ihale ve bağlı sözleşmesinden doğacak tüm vergi, resim, harçlar ve diğer ödemeler (karar pulu, noter onay ücreti vb.) yüklenici tarafından karşılanacaktır.

6 - Geçici teminat İdaremiz adına 180.000,00 TL‘lik banka teminat mektubu (süresiz olacaktır) olarak verilecek veya nakit olarak idaremizin banka hesabına (9. maddede belirtilen hesap no) yatırılacaktır.

7 - İhaleye katılacaklardan istenilen belgeler:

A) Gerçek Kişiler;

a) Tebligata esas Kanuni ikametgâh belgesi ve ayrıca irtibat için telefon ve varsa faks numarası ile elektronik posta adresi,

b) Nüfus Cüzdan Fotokopisi ve Vatandaşlık Numarası,

c) Girilecek ihale işi adına hitaben İl Özel İdaresinin ilgili banka hesabına yatırılacak geçici teminat mektubu veya geçici teminat bedelinin nakit olarak ödendiğine dair makbuz,

d) Vekaleten katılıyor ise noter tarafından düzenlenmiş vekaletname,

e) Noter tasdikli imza sirküleri,

f) 2886 sayılı Kanuna göre herhangi bir şekilde cezalı olmadığına dair yazılı beyanı,

g) 5015 sayılı Petrol Piyasası Kanunu ve Petrol piyasası Lisans Yönetmeliğinde tanımlanmış ve EPDK tarafından verilmiş Dağıtıcı Lisansına sahip Akaryakıt Dağıtım Şirketi Lisansı,

h) Her sayfası imzalanmış şartname,

i) Şartname bedelinin yatırıldığına dair banka dekontu.

B) İsteklilerin Tüzel Kişilik Olması Halinde;

a) Tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon ve varsa faks numarası ile elektronik posta adresi,

b) İdare merkezinin bulunduğu yer Mahkemesinden veya sicile kayıtlı olduğu Ticaret ve Sanayi Odasından şirketin sicile kayıtlı olduğu ve halen faaliyette bulunduğuna dair ihalenin yapılacağı yıl içinde alınmış bir belgeyi ibraz etmesi, (Ticaret Sicil Belgesi)

c) Vekaletname ve imza sirküleri (Noter tasdikli)

d) Girilecek ihale işi adına hitaben İl Özel İdaresinin ilgili banka hesabına yatırılacak geçici teminat mektubu veya geçici teminat bedelinin nakit olarak ödendiğine dair makbuz,

e) 2886 sayılı Kanuna göre herhangi bir şekilde cezalı olmadığına dair yazılı beyanı,

f) 5015 sayılı Petrol Piyasası Kanunu ve Petrol piyasası Lisans Yönetmeliğinde tanımlanmış ve EPDK tarafından verilmiş Dağıtıcı Lisansına sahip Akaryakıt Dağıtım Şirketi Lisansı,

g) Her sayfası imzalanmış şartname,

h) Şartname bedelinin yatırıldığına dair banka dekontu.

C) Ortaklık Olması Halinde;

a) Tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon ve varsa faks numarası ile elektronik posta adresi,

b) Ticari ortaklarda, ihaleye girdikleri takdirde ortaklığın hangi mahiyette olduğunu belirten belgelerin ibrazı ile ortaklığı temsilen giren temsilcinin temsil yetkisine haiz noter tasdikli vekaletnamesi, imza sirküsü ile birlikte ortaklığı temsil yetkisini veren yönetim kurulu kararını ibraz etmesi. Vekaletname ve imza sirküleri (Noter tasdikli)

c) Girilecek ihale işi adına hitaben İl Özel İdaresinin ilgili banka hesabına yatırılacak geçici teminat mektubu veya geçici teminat bedelinin nakit olarak ödendiğine dair makbuz,

d) 2886 sayılı Kanuna göre herhangi bir şekilde cezalı olmadığına dair yazılı beyanı,

e) 5015 sayılı Petrol Piyasası Kanunu ve Petrol piyasası Lisans Yönetmeliğinde tanımlanmış ve EPDK tarafından verilmiş Dağıtıcı Lisansına sahip Akaryakıt Dağıtım Şirketi Lisansı,

f) Her sayfası imzalanmış şartname,

g) Şartname bedelinin yatırıldığına dair banka dekontu.

8 - İhaleye katılamayacak olanlar:

2886 sayılı Kanunun 6. Maddesinde yazılı kimseler doğrudan veya dolaylı olarak ihaleye katılamazlar. Bu yasağa uymayarak ihaleye girenin üzerinde ihale kalmış olsa dahi ihale bozularak geçici teminatı İdarenin hesabına gelir kaydedilir.

9 - Geçici Teminat bedeli:

a) Tedavüldeki Türk parası ile Kütahya İl Özel İdaresi’nin T.C. Ziraat Bankası Kütahya Şubesindeki TR08 0001 0001 7935 0642 8650 14 Iban numaralı hesabına nakit olarak,

b) 2886 sayılı Kanunun 26. ve 27. maddelerine uygun olarak düzenlenmiş süresiz ve limit içi banka teminat mektubu olarak yatırılabilir.

10 - İhale Komisyonu gerekçesini karar içeriğinde belirtmek koşulu ile ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. İhale Komisyonunca uygun görülerek karara bağlanan ihale kararı ise; İta Amiri’nin ONAY’ını takiben geçerlilik kazanacağı gibi, İta Amiri’nin ihaleyi feshetmesi halinde, iştirakçi İdareye karşı herhangi bir hak iddiasında bulunamaz.

İlan olunur.




Geri Dön