18 / 04 / 2024

Kuyaş Garimenkul'den İstanbul Vizyon Park 'ta 960 bin 500 dolara mağaza!

Kuyaş Garimenkul'den İstanbul Vizyon Park 'ta 960 bin 500 dolara mağaza!

2011"in ilk yarısında teslimatı hedeflenen Kuyaş Garimenkul'den İstanbul Vizyon Park, tüm iş dünyasının ofis ihtiyaçlarını karşılayacak ileri teknoloji olanaklarıyla donatıldı...



Kuyumcukent, gayrimenkul sektörüne yatırım yaptı. Kuyaş Gayrimenkul Yarıtım Ortaklığı'nı kurarak inşaat sektörüne iddialı projelerle adım atan oluşum, İstanbul Yenibosna"da, Kuyumcukent"in hemen yanında yükselen yeni İş Resedence projesi İstanbul Vizyon Park ile tüm iş dünyasına yönelik bir projeye imza atıyor.   İstanbul Vizyon Park"ın tanıtımı ve KUYAşž"ın çalışmaları hakkında bilgi verilen Basın Toplantısına KUYAşž Yönetim Kurulu Başkanı Sait Erdal Metiner, ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. İstanbul Vizyon Park"ın yeni reklam kampanyasında kullanılacak TV filminin gösterimi ile başlayan toplantıda projenin reklam çalışmaları hakkında da bilgi verildi. œGeleceği Bugünden Görenlere sloganı ile çıkış yapacak olan İstanbul Vizyon Park"ın özellikle değerli bir yatırım aracı olduğunun altının çizildiği toplantıda özellikle satış fiyatlarının da ulaşılabilir tutulduğu belirtildi.

2011"in ilk yarısında teslimatı hedeflenen İstanbul Vizyon Park, tüm iş dünyasının ofis ihtiyaçlarını karşılayacak ileri teknoloji olanaklarıyla donatılmış. İstanbul Vizyon Park; 5 yıldızlı business oteli, Alışveriş Merkezi ve Residence hizmetleri ile çok iddialı ve ayrıcalıklı bir proje olarak Yenibosna"da yükseliyor. Leasing avantajı ile %5 peşinat, 60 ay vade ve   sıfır faiz vade imkanı sunulan İstanbul Vizyon Park"da satışlar başladı.

İstanbul Vizyon Park, temelinde İstanbul"a yeni bir vizyon katmayı da amaçlıyor. İleri teknoloji ve residence hizmetleri ile ayrıcalıklı bir konuma gelen İstanbul Vizyon Park, sadece ofis bloklarından oluşan bir inşaat projesi sunmuyor. İstanbul Vizyon Park; tamamlandığında;   kongre merkezleri, SPA salonu ve business hizmet odaklı 5 yıldızlı oteli, Wedding World Alışveriş Merkezi, Kuyumcukent kompleksi ile birlikte toplam 902 bin m ² alanda yer alarak İstanbul"un en büyük metrajlı ve en kapsamlı inşaat projesi olacak. şžu ana kadar 570 bin m ² alanının inşasının tamamlandığı İstanbul Vizyon Park, iş dünyasına her türlü ihtiyaca cevap verecek bir ofis ortamı sunuyor. Darphane, Merkez Bankası, Bankalar Grup Merkezleri gibi önemli finans ve altın piyasası   merkezlerinin de yanı başında olan İstanbul Vizyon Park, hem altın ve finans dünyasının buluşma noktası oluyor, hem de müşterilerine çok değerli bir yatırım fırsatı sunuyor. Atatürk Havalimanına 3 dk., mesafede, Serbest bölge, Dış Ticaret Kompleksi, CNR ve IDTM Fuar merkezleri başta olmak üzere tüm iş ve ticaret dünyasının kalbinde konumlanan İstanbul Vizyon Park"tan ofis alanlar hem modern ve V.I.P. hizmete sahip bir iş ortamında olmanın keyfini yaşayacaklar hem de sürekli değer kazanan bir yatırımla geleceğe güvenle bakacaklar.

Kuyumcukent kompleksi içinde yer alması nedeniyle finans dünyasının içinde doğan İstanbul Vizyon Park"ta ayrıca; T.C. Merkez Bankası Grup Merkezi, Darphane Saymanlık Veznesi, İstanbul Kuyumcular Odası, Ulusal bankaların Grup Merkezleri ve Merkez Bankası Takas ve Saklama Merkezi gibi önemli kurum ve kuruluşlar şimdiden yerlerini aldılar. Türkiye"nin finans piyasalarının yönünü belirleyen seçkin komşularla iş dünyası için bir çekim merkezi haline gelecek olan İstanbul Vizyon Park için yaklaşık 150 milyon $ yatırım yapıldı. Tamamlandığında 250 milyon $"a mal olacak olan İstanbul Vizyon Park; 5 ofis bloğu ve gerektiğinde üretim için de kullanılabilecek çok amaçlı 2 blok ile toplam 807 birimden oluşuyor. Kuyumcukent ile birlikte tamamlandığında 500 milyon $"a ulaşacak bu büyük yatırım için şu ana kadar 400 milyon $ harcandı.

www.istanbulvizyonpark.com.tr

 

Geri Dön