18 / 04 / 2024

KUYAŞ Gayrimenkul İstanbul Jewelry Show'a katılıyor!

KUYAŞ Gayrimenkul İstanbul Jewelry Show'a katılıyor!

KUYAŞ Gayrimenkul Yatırım A.Ş. (KUYAŞ), Mücevher ve saat endüstrisi sektörünün en önemli etkinliği olan ve bu sene 42. si düzenlenen Istanbul Jewelry Show'a katılıyor.




KUYAŞ Gayrimenkul Yatırım A.Ş. (KUYAŞ), 10-13 Mart 2016 tarihleri arasında bu sene 42. si düzenlenen Istanbul Jewelry Show'a katılıyor. Mücevher ve saat endüstrisi sektörünün en önemli etkinliği olan ve bu sene 42. si düzenlenen fuara katılan KUYAŞ, Basın Ekspres Yolu hattı üstündeki 250 bin metrekarelik alanda, entegre altın ve mücevher sanayisini bir çatı altında toplayan “Kuyumcukent”, “Wedding World”, “İstanbul Vizyon Park” ve “Merkez Plaza” projelerinde yer alan atölye, mağaza, ofisleri ve İstanbul’un en prestijli lokasyonlarından; Bağdat Caddesi'ne komşu Feneryolu ve Fenerbahçe Marina’ya yakınında yeni projelerinin pazarlama ve satışını yapıyor.  


İstanbul Jewelry Show’un, sektörün en önemli fuarlarından biri olduğunu belirten Kuyaş Gayrimenkul Genel Müdürü Salih Sağında, “ İç ve dış sektör paydaşlarının bir arada olduğu çok önemli bir fuar. Bölgemizin gelişen şartları, bu fuarı dünya sırlamasına sokmaya aday hale getirdi. Avrupa’dan, Ortadoğu’dan, Balkanlar’dan katılımcılar var. Bu etkinlik sayesinden sadece sektörün değil, Türkiye’nin kazanmasını arzu ediyorum. Son yıllarda iş yaşamındaki gelişmeler ve yabancı yatırımcıların Türkiye'yi bölge üssü olarak konumlandırmaları gibi sebeplerle ofis projelerinin sayısında ciddi bir artış yaşanıyor. Atatürk Havalimanı'na, organize sanayi bölgesine, fuar ve kongre merkezi CNR EXPO'ya yakınlığıyla Basın Ekspres Yolu bu açıdan kritik öneme sahip. Biz de Kuyaş olarak; prestijli yapılar üretmeyi aralıksız sürdüreceğiz” dedi.


Kuyaş gayrimenkul A.Ş.’nin, aktifinde bulunan arsaları amacına en uygun ve karlı biçimde değerlendirmeye devam edeceklerini söyleyen Sağında, şirketin bugün sahip olduğu arsalar üzerinde iddialı projeler gerçekleştirirken, 2016 yılında kentsel dönüşümde sektör liderlerinden bir olmayı amaçladıklarının altını çizdi. 




Geri Dön