19 / 04 / 2024

Kuyaş Gayrimenkul'den Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajı!

Kuyaş Gayrimenkul'den Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajı!

Kuyaş Gayrimenkul Genel Müdürü Salih Sağında, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, tüm basın mensuplarının basın bayramını kutladı.



Kuyaş Gayrimenkul Genel Müdürü Salih Sağında, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, toplumların aydınlatılmasında büyük rol oynayan ve dünyadaki gelişmeler hakkında bilgi sahibi olmamızı sağlayan tüm basın mensuplarının basın bayramını kutladı.


Kuyaş Genel Müdürü Salih Sağında mesajında; “Basın – yayın kuruluşlarının toplumu bilgilendirme, uyarma ve bir şekilde yönlendirme gibi görevlerini yerine getirirken mesleki sorumluluk ve ilkeleri içinde doğru ve tarafsız davranması kadar; özel yaşama, gizlilik alanına, toplumsal değerlere ve kişilik haklarına saygı göstermesi de son derece önemlidir. Bu şekilde hareket eden basın yayın kuruluşları, her dönemde tüm toplumun takdirini kazanmış ve saygı görmüştür. Bu duygu ve düşüncelerle basın, yayın kuruluşlarımızın ve basın mensuplarının 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutluyorum” dedi.


Geri Dön