19 / 04 / 2024

KUYAŞ'tan Yenibosna'ya 2 yeni proje!

KUYAŞ'tan Yenibosna'ya 2 yeni proje!

Firma: KUYAŞ

Proje: KUYAŞ Yenibosna

KUYAŞ, yine Bahçelievler-Yenibosna aksında hayata geçireceği yeni projesi için çalışmalarına hız verdi. 2 bloktan meydana gelecek olan proje sonrasında firma, Yenibosna'da bir başka projeye daha imza atacak...



İstanbul Vizyon Park'a hayat veren ve son ticari ünitelerinin satışına devam eden KUYAŞ, yeni projesi için çalışmalarına hız verdi. Yine Bahçelievler-Yenibosna aksında yer alacak projede 2 blok yer alacak. 


İstanbul Vizyon Park'a komşu konumda başlayacak olan proje için 2Design Mimarlık Ofisi ile proje çizim çalışmaları tamamlandı. Ayrıca projenin imalat ve ruhsatı için gerekli sözleşmeler de yapılmış durumda. 


Projede bu ay,  KUYAŞ  ihale komisyonu tarafından değerlendirilerek, en uygunu teklifi veren firma ile sözleşme imzalanarak en kısa sürede hafriyat ve kazık imalatlarına başlanılacak. Burada çalışmalar başlayınca KUYAŞ Yenibosna'da ayrıca yine projeye başlayacak. 



KUYAŞ'TAN YAPILAN AÇIKLAMA;



LANSMAN AŞAMASINDAKİ İNŞAAT PROJESİ


1541. ada 1.parsel:

KUYAŞ'a ait, İstanbul, Bahçelievler İlçesi  Yenibosna' da konumlu, 1541 Ada ve 1 Parsel nolu arsa üzerinde 2 bloktan oluşacak yeni yatırım projemizle ilgili çalışmalarımız, ön görülen program dahilinde devam etmektedir.


Şubat 2013' de,  yurt içi ve yurt dışı ödülleri olan 2Design Mimarlık Ofisi ile imzalanan yeni binamıza ait proje çizim sözleşmesi çerçevesinde yapılan çalışmalar da tamamlanma aşamasındadır.

Şubat 2013' den Kasım 2013'e kadar, proje halinde iken projenin şekillenmesi ve satışı amaçlanarak, etkin biçimde proje satışı için hedef kitle temasları yapılmıştır. 


Bu bağlamda, Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası Binası yapımı ve gayrimenkul satışı için Borsa İstanbul A.Ş. (BİAŞ) ile KUYAŞ kurumları arasında yapılan görüşmeler sonucunda, Kasım 2013'de yapılan ön protokol ile bloklardan birisinin Borsa İstanbul A.Ş.' ye satışı gerçekleştirilmiştir.


Ocak 2014 başında, yapılacak inşaatın imalat ve ruhsatı için gerekli olan diğer projelerin de müellifleri ile danışmanları saptanarak, sözleşmeleri yapılmıştır. Nisan 2014'de de, işin başından sonuna kadar süreci yönetecek olan Proje Yönetim Firması belirlenerek, sözleşmesi yapılıp çalışmaya başlatılmıştır. 


Yapılan iş programımız doğrultusunda, hafriyat ve iksa (fore kazık) imalatlarının ihale süreci başlatılarak, belirlenen ehil firmalardan teklifleri talep edilmiştir. Aday Firmaların vereceği teklifler, Mayıs ayı başında KUYAŞ ihale komisyonu tarafından değerlendirilecek, en uygunu teklifi veren firma ile sözleşme imzalanarak en kısa sürede hafriyat ve kazık imalatlarına başlanılacaktır.


KUYAŞ'a ait diğer binanın (Kuyaş Binası) bağımsız bölümlerinin bir kısmının da toptan satışı için görüşmeleri ayrıca devam etmektedir. Bu binanın toplam hasılat değerinin 60 milyon USD olarak oluşması planlanmaktadır.  

Hazırlanmakta olan mimari maket, çok yakında satış ofisimizde misafirlerimizin seyrine sunulacaktır.


GELECEKTE PLANLANAN PROJELERİ


1542. ada 7. Parsel ve komşu diğer parseller:


KUYAŞ'a ait, İstanbul, Bahçelievler İlçesi, Yenibosna' da konumlu 1542. Ada 7. Parsel nolu arsa ve diğer komşu parsellerdeki arsalarımızla ilgili yapılabilirlik raporu tamamlanmıştır. 1541 Ada, 1 nolu parselimizde ki yeni binalarımızın ruhsatları alınıp inşaatlarına başlanılmasından sonra, 7 parsele yönelik proje geliştirme çalışmalarımıza başlanılacaktır.

Bu projelerin devamında, diğer lokasyonlarda da yeni gayrimenkul proje geliştirme çalışmaları yapılacaktır.



KUYAŞ'ın tamamlanan projeleri için tıklayınız


İstanbul Vizyon Park Satış Müdürü Baran Şahin röportajı için tıklayınız


0212 603 11 13

www.istanbulvizyonpark.com.tr


Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön