19 / 04 / 2024

Kuytu Turizm Gıda Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kuytu Turizm Gıda Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kuytu Turizm Gıda Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Serdar Balı, Emre Çağlar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi'nde kuruldu.



Kuytu Turizm Gıda Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Serdar Balı, Emre Çağlar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta kuruldu. 


Kuytu Turizm Gıda Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü gıda ürünleri ve kafeterya işletmesi yapmak. 2- Lokanta, Fırın gibi üretim tesisleri kurmak, kiralamak ve kiraya vermek. 3- Her türlü yemek ve yiyeceklerin üretimini yapmak veya satın almak. 4- Her türlü gayrimenkul alımı, satımı ve kiralanması, 5- Bina inşaatı ve her türlü inşaat taahhüt işleri yapmak 6- Her türlü turistik tesis ve otel işletmek devretmek, devralmak. 7-Personel, öğrenci taşımacılığı, şehirlerarası ve şehiriçi yolcu ve yük taşımacılığı 8-Her türlü tasarım reklam, organizasyon, promosyon, grafik ve matbaa işleri yapmak. 9-Gıda gıda ürünleri ve alım, satım, imalat, ithalat ve ihracatı 10- Her türlü kara deniz hava taşıt alımı, satımı, kiralanması yapmak. 11-Her türlü plastik ve plastik ürün imalatı ve pazarlamasını yapmak. 12-Her türlü makine alım satım ve imalat işlerini yapmak 13-Tekstil ürünleri alım, satım, imalat, ithalat ve ihracat yapmak 14-Bilgisayar sanayi ürünleri ve iletişim cihazları ile bunların üretiminde kullanılan makine, teçhizat yedek parçalarının alım satımı ve bakım onarımını yapmak. 15-Her türlü elektrik elektronik ve mekanik ürünler imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatı yapmak 16-Her türlü yerli yabancı sigara ve içki alımı satımı yapmak, bayilik almak bayilik vermek. 17-Alüminyum pvc dış ve iç cephe kaplama imalatı, uygulaması ve bunlarla ilgili yedek parça ve aksesuarların ithali, ihracı, yurtiçi ve yurtdışı pazarlaması toptan ve perakende satışını yapmak. 18-Konusuyla ilgili işler için ihalelere girmek ve ihale açmak. 19-Konusu ile ilgili alanlarda acentelik yapmak bayilikler alıp vermek ve danışmanlık yapmak. 20-Şahsi ve Tüzel kişiliklere ortak olmak, kurulu işletmeleri devralmak, satmak. 21-Güvenlik ve güvenlik teknolojileri ile ilgili her türlü elektrik elektronik cihazların alımı satımı, sistemlerin kurulmasını yapmak veya yaptırmak. 22-Şirket konuları ile ilgili komisyon hizmetlerinin yapılması. 23-Yurtiçi ve yurtdışından mümessillik, acentelik ve bayilik almak ya da vermek. 24-Şirket faaliyet alanına giren konularda dahili alım satım ve ithalat ihracat yapmak. 25-İç ve dış turizm organizasyonları yapmak, gezi turları düzenlemek, başka seyahat acenteleri tarafından düzenlenen bu tür turların biletlerini satmak, bunlara ilişkin rezervasyonları yapmak,     Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.



Geri Dön