25 / 04 / 2024

Kuyumcukent Gayrimenkul'den Borsa İstanbul açıklaması!

Kuyumcukent Gayrimenkul'den Borsa İstanbul açıklaması!

Borsa İstanbul II.Ulusal Pazar'da işlem gören Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları AŞ., Ulusal Pazar'da işlem görme talebinde bulunduğunu ancak süreç içinde bu talebin işlemden kaldırıldığını bildirdi.



Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklama şöyle:


"Şirketimiz payları Borsa İstanbul A.Ş. II. Ulusal Pazarında İşlem görmektedir.

05.08.2015 tarihinde  Borsa İstanbul A.Ş.  Kotasyon Müdürlüğü'ne başvurularak paylarımızın Ulusal Pazar'da işlem görmesi için gerekli inceleme ve değerlendirilmelerin gerçekleştirilmesi talebinde bulunulmuştur. Ancak  sehven KAP'da ilanı gerçekleşmemiştir.


Şirketimiz sermayesinin 9.072.932 TL'den 27.218.798 TL'na artırılmasına dair hazırlanan ve KAP da 17.08.2015 tarihinde ilan edilen izahname taslağında şirketimiz paylarının Borsa İstanbul A.Ş. Ulusal Pazarında işlem görmesi hakkında 05.08.2015 tarihli başvuru ve değerlendirme ve inceleme talebimiz Kamuoyuna açıklanmıştır.

Borsa İstanbul A.Ş. Kotasyon Yönetmeliğinde yapılan değişiklikler nedeniyle, Borsa İstanbul A.Ş. bünyesinde kurulu Pazarların birleştirme çalışmalarından dolayı Borsa İstanbul A.Ş. Kotasyon Müdürlüğü'nün şifahi talimatı ile Ulusal Pazar'a geçiş hakkında dilekçemizin işlemden çekilmesi konusunda bildirimde bulunulduğundan 15.09.2015 tarihli yazımız ile Ulusal Pazar'a geçiş başvurumuz işlemden kaldırılmıştır. İlgili başvurumuzun işlemden kaldırılması konusunda gerekli açıklama izahname taslağında yer alacaktır.


Şirketimiz payları halen II. Ulusal Pazar'da işlem görmeye devam etmekte olup, Borsa İstanbul A.Ş.'de pazarların birleştirilmesi çalışmalarının tamamlanması  neticesinde yapılacak ilanları mutaakiben Şirketimiz hisseleri Borsa İstanbul A.Ş. Ana Pazar'ında işlem görmeye devam edecektir.


Kamuoyunun bilgisine sunulur."





Geri Dön