23 / 04 / 2024

Kuyumcukent İstanbul Vizyon Park'ta 359 bin 500 dolara ofis!

Kuyumcukent İstanbul Vizyon Park'ta 359 bin 500 dolara ofis!

1608 ortaklı Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (KUYAŞ) ile inşaat alanında faaliyete başlayan Kuyumcukent, "İstanbul Vizyon Park" projesini satışa sundu



 Türkiye'de entegre altın ve mücevher sanayini bir çatı altında toplayan Kuyumcukent'te gayrimenkul sektörüne girdi.

1608 ortaklı Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (KUYAŞ) ile inşaat alanında faaliyete başlayan Kuyumcukent, "İstanbul Vizyon Park" projesini satışa sundu. Yenibosna'da Kuyumcukent'in yanında yükselen yeni iş rezidans projesi olan İstanbul Vizyon Park'ın 2011'in ilk yarısında teslim edilmesi planlanıyor. İstanbul Vizyon Park, 5 yıldızlı business oteli, alışveriş merkezi ve residencelardan oluşuyor. Tamamı 1 milyar dolarlık bir yatırımı kapsayan projenin ilk etabında 5 ofis bloğu ve 2 çok amaçlı blokta toplam 807 birim oluşuyor. Yenibosna'da Leasing avantajı ile yüzde 5 peşinat, 60 ay vade ve sıfır faiz vade imkanı sunuluyor. Vizyon Park'ın 7 blokluk etabının tamamlanmasının ardından 5 yıldızlı bir otel inşaatı ile residence bloklarının inşaatına da başlanması planlanıyor.

Leasing avantajı sunuyor
KUYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Sait Erdal Metiner, KUYAŞ'ın tamamen gayrimenkul sektöründe faaliyet göstereceğini belirterek, "İstanbul Vizyon Park ilk projemiz, ama son olmayacak. Yeni projeler üzerinde çalışıyoruz. Şu anda iş dünyasına yönelik inşaat projelerine odaklandık ama önümüzdeki günlerde uygun koşullar olursa konut projelerine de sıcak bakabiliriz" dedi. Metiner, "Projenin inşaatlarının yüzde 80'inin tamamlanmış olması bizim müşterilerimize leasing avantajı sunma imkanımızı sağladı. Şu anda, yüzde 5 peşinat ve sıfır faizle 60 ay vade imkanı veriyoruz. Banka kredisi alamayanlara biz kredi açabiliyoruz" diye konuştu. Metiner, Merkez Bankası Grup Merkezi, Darphane Saymanlık Veznesi, İstanbul Kuyumcular Odası ve birçok ulusal bankanın grup merkezleri ve Merkez Bankası Takas ve Saklama Merkezi gibi önemli kurum ve kuruluşlarının burada şimdiden yerlerini aldıklarını kaydetti.

Projede satış oranının yüzde 50'nin üzerinde olduğu bilgisi veren Metiner, 2012'den itibaren ortaklarına kar payı dağıtmaya başlayacaklarını açıkladı.
Bülent YOLDAŞ/Sabah Emlak


Geri Dön