23 / 04 / 2024

Kuzey Marmara Otoyolu kamulaştırma haritası!

Kuzey Marmara Otoyolu kamulaştırma haritası!

3. Boğaz Köprüsü Yavuz Sultan Selim Köprüsü de dahil Kuzey Marmara Otoyolu için kamulaştırılacak alanlar neresi?. Peki İstanbul'da nerelerde 3. Köprü yolu kamulaştırması yapılacak? İstanbul'un hangi ilçelerinde otoyol için kamulaştırma uygulanacak?



Kuzey Marmara Otoyolu kamulaştırma haritası!


İstanbul'da hangi ilçe ve mahallelerde üçüncü köprü yolu için kamulaştırma yapılacak? Yavuz Sultan Selim Köprüsü dahil Kuzey Marmara Otoyolu projesi için İstanbul ilinin hangi ilçelerinde hangi ada ve parseller kamulaştırılacak? 


14 Ocak 2015 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Bakanlar Kurulu'nun 2015/7158 sayılı Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü Dahil) Projesi Kapsamında, Bazı Taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Kararı'na göre İstanbul'un ilçelerinde kamulaştırma yapılacak parseller belli oldu...


İstanbul Ümraniye ilçesinde Kuzey Marmara Otoyolu için kamulaştırma yapılacak parseller hangileri? Ümraniye'de hangi mahallede otoyol kamulaştırması uygulanacak? Ümraniye'de nereler kamulaştırılacak?


Ümraniye'de kamulaştırılacak ada parseller için tıklayın!

Kuzey Marmara Otoyolu güzergahı içinde Sultanbeyli ilçesinde kamulaştırma yapılacak yerler nereler? Sultanbeyli'de kamulaştırılacak ada ve parseller hangileri? 3. Köprü yolu için Sultanbeyli'de neresi kamulaştırılacak?

Sultanbeyli'de otoyol kamulaştırılması yapılacak alanlar için tıklayın!


Kuzey Marmara Otoyolu kamulaştırma alanları içinde Sancaktepe'den hangi bölgeler var? Sancaktepe'de nereler 3. Köprü yolu için kamulaştırılacak? Sancaktepe'de neresi üçüncü köprü yolu için kamulaştırılacak?

Sancaktepe'de kamulaştırma uygulanacak yerlerin listesi için tıklayın!


İstanbul 3. Köprü Kuzey Marmara Otoyolu güzergahı için Çekmeköy'de nereler kamulaştırılacak? Çekmeköy'de kamulaştırma yapılacak ada ve parseller hangileri? 


Çekmeköy'de üçüncü köprü kamulaştırması hangi parsellerde yapılacak? İşte cevabı!



Kuzey Marmara Otoyolu güzergahında Başakşehir ilçesinde kamulaştırma yapılacak parseller hangileri? Üçüncü Köprü yolu için Başakşehir'de neresi kamulaştırılacak?


Başakşehir'de yol için kamulaştırılacak alan hangisi? Öğrenmek için tıklayın!


Yavuz Sultan Selim Köprüsü yolu Kuzey Marmara Otoyolu projesi için kamulaştırılacak alanlar listesinde Arnavutköy'de hangi ada ve parseller var? Arnavutköy'de nereler otoyol için kamulaştırılacak?


Arnavutköy'de kamulaştırılacak bölgeler için tıklayın!


Sarıyer'de İstanbul'un Üçüncü Boğaz Köprüsü dahil Kuzey Marmara Otoyolu için kamulaştırılacak yerler nereler? Sarıyer'de hangi bölgelerde kamulaştırma uygulanacak? 


Sarıyer'de otoyol kamulaştırması yapılacak yerler için tıklayın!

İstanbul Beykoz'da üçüncü köprü yolu için kamulaştırma yapılacak yerler nereler? Beykoz'da Kuzey Marmara Otoyolu kamulaştırması yapılacak alanlar hangileri? 


Kuzey Marmara Otoyolu güzergahında Beykoz'da kamulaştırılacak ada ve parseller için tıklayın!


Emre Kulcanay / Emlakkulisi.com


Geri Dön