20 / 04 / 2024

Kuzeyyıldızı Kartal Monumento 'da krediye uygun: 318 bin TL!

Kuzeyyıldızı Kartal Monumento 'da krediye uygun: 318 bin TL!

Firma: Kuzeyyıldızı Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş.

Proje: Monumento Kartal

Monumento Kartal projesinde yer alan ofis birimlerinin fiyatları 318 bin liradan başlıyor. Projede krediye uygun satışlar devam ediyor...




Monumento projesi Kartal 'da  Kuzeyyıldızı Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş.  imzasıyla yükseliyor. 15 kattan meydana gelen tek blok şeklinde tasarlanan Kartal Monumento 'da 90 adet home ofis ve 42 adet rezidans daire yer alıyor.  Monumento Kartal  'da 1 ile 11. katlar arasında homeofisler, 11. kattan sonra daireler bulunuyor. 


Kuzeyyıldızı Monumento Kartal Rezidans’ın ofislerinde alan büyüklüğü 73 metrekareden başlıyor, 104 metrekareye kadar yükseliş gösteriyor. Monumento Kartal’daki ofislerin fiyatı 318 bin TL ile 530 bin TL arasında değişiyor. Monumento Kartal’da ofis tutarının yarısı peşinat olarak ödendikten sonra kalan miktar için banka kredisi kullanılabiliyor.


Kuzeyyıldızı Kartal Monumento da krediye uygun: 318 bin TL!


Sabiha Gökçen Havaalanı, TEM, E5, metro, Pendik Marina ve Anadolu Adalet Sarayı’na yakın mesafede yükselen Kuzeyyıldızı Monumento Kartal 'ın ofisleri Şubat 2014’te teslim edilecek.  Monumento Kartal 'da resepsiyon ve concierge hizmetleri, kapalı yüzme havuzu, spor salonları, kuru temizleme, kuaför, kurye ve kargo hizmetleri ve de otopark alanları mevcut durumda. 



Telefon: 0216 306 01 44

Web adresi: http://www.monumento.com.tr

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön