16 / 04 / 2024

Kuzu Grup, Divan Rezidans'ı Nisan'da teslim ediyor

Kuzu Grup, Divan Rezidans'ı Nisan'da teslim ediyor

Kuzu Grup Halkalı'nın en uygun fiyatlı rezidanslarını Nisan'da teslim ediyor



Halkalı'da 743 konutluk Divan Residence projesinde sınırlı sayıda dairenin satışını sürdüren Kuzu Grup, projeyi Nisan'da tamamlayacak. 76 metrekare rezidansların 1+1 normal daire fiyatına, 128 bin TL'den satıldığı proje İkitelli-Yeşilköy arasındaki en uygun fiyatlara sahip

Türkiye genelinde pek çok tahahhütlük ve altyapı projesi üstlenen Kuzu Grup, İstanbul Bahçeşehir'de inşa ettiği 2 bin konutluk Spradon Projesi'nin ardından Halkalı'da başladığı Divan Residence projesini Nisan ayında teslim etmeye hazırlanıyor. 743 daire ve 26 dükkandan oluşan proje, bölgedeki diğer 'rezidans' projelerine kıyasla "uygun fiyatlarıyla" dikkatleri çekiyor. Halkalı'yı içine alan ve İkitelli, Bakırköy, Florya ve Yeşilköy'e uzanan bölgede metrekare bazında en uygun rezidans projesini sunduklarını söyleyen Divan Residence Proje Koordinatörü Erdem Camaşlıoğlu, "Projede 76 metrekare rezidansları 128 bin liradan satıyoruz. Metrekaresi 1.684 TL'ye geliyor. Bu fiyatla bölgedeki projelerin çoğunda normal 1+1 daire satın alınabiliyor" diye konuştu.

Yatırımcılar çok ilgili

1+1 dairelerin büyüklüklerinin brüt 59 ve 75 metrekare; 2+1'lerin ise 78 ile 111 metrekare arasında değiştiği projede fiyatlar, dairelerin konumuna göre farklılık taşıyor. 1+1 dairelerin fiyatlarının 125 ile 195 bin TL, 2+1'lerinkinin ise 178 bin ile 275 bin TL arasında yer aldığı projede 2 farklı ödeme planı da mevcut. Halkbank ve Vakıfbank'la anlaştıklarını, 12 aydan 120 aya kadar 0'dan yüzde 0.99'a varan faiz oranları uygulandığını hatırlatan Camaşlıoğlu, "Ödeme modellerinin ilkinde tüketiciler daire bedelinin yüzde 10'unu şimdi, yüzde 10'unu teslim sırasında öderken aylık taksit ödemelerini ise Mayıs'ta başlatabiliyor. İkincisinde ise bedelin yüzde 5'ini şimdi ödeyen tüketiciler, yüzde 15'ini teslimde ödüyor, ancak aylık taksit ödemelerini ise hemen başlatıyor" dedi.

Satışlarının çoğunun tamamlandığı ve sınırlı sayıda dairenin kaldığı proje, merkezi noktalara yakınlığı sayesinde yatırımcılardan da büyük bir ilgi görmüş.

Daireler göl ve deniz manzaralı

29 bin metrekare yeşil alan yer alan Divan Residence'ta daireler göl ve deniz manzaralı olarak konumlandırılmış. Projede her tür sosyal yaşam alanı da düşünülmüş.

3 milyon m2'lik proje üstlendi

İnşaat sektöründe 67 yıldır faaliyet gösteren ve 250'ye yakın projeyi hayata geçiren Kuzu Grup, halen toplam 3 milyon metrekare alanda, ulusal ve uluslararası pazarlarda pek çok okul, hastane ve altyapı projesi üstleniyor. Grubun elindeki projeler arasında Keçiören ve Batıkent'teki Park Vadi ve Park Vadi Batı Evleri,  TOKİ  Keçiören Divan Konutları ve AVM de var.
Vatan


Geri Dön