25 / 04 / 2024

Kuzu Grup, kişiye özel ödemeyle ev sahibi olmayan kalmasın kampanyasına başladı! 199 bin TL'ye!

Kuzu Grup, kişiye özel ödemeyle ev sahibi olmayan kalmasın kampanyasına başladı! 199 bin TL'ye!

Spradon projelerinde kampanya başlatan  Kuzu Grup, 0 faizle 5 yıla kadar vadelendirme imkanı sunarak özel finansman sistemiyle başlattığı ödeme kolaylığının yanısıra banka kredisiyle de ödeme seçenekleri sunduğu kampanyayı Haziran sonu noktalıyor



Kuzu Grup   Kişiye Özel Ödeme ve   60 ay sıfır faizle ” ev sahibi olmayan kalmasın ” kampanyası için geri sayım başladı. KUZU Grup, İstanbul Bahşeşehir'de 5 farklı Spradon projesinin yanı sıra deniz ve göl manzaralı   Halkalı'da Divan Residence ve Ankara'da da Park Vadi Evleri ve Divan Keçiören Konutlan projelerini hayata geçirerek   Bahçeşehir'de inşa ettiği Spradon projelerinde   ortak bir kampanyaya başlatan   Kuzu Grup, sıfır faizle 5 yıla kadar vadelendirme imkanı sunarak kendi özel finansman sistemiyle başlattığı bu ödeme kolaylığının yanında banka kredisiyle de çok çeşitli ödeme seçenekleri sunuduğu kampanyayı Haziran sonu noktalıyor.

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkam Gökçen Kuzu, ” neredeyse her bütçeye hitap eden ödeme seçenekleri oluşturduklarını belirterek, 'Satış ofislerimize gelip, çok yüksek olmasa da bir peşinata ve aylık bir ödeme-gücüne sahip olan herkese, uygun bir ödeme planı oluşturuluyor. Bahçeşehir'in merkezinde olup bitmiş hemen oturulabilir konutlarla kıyaslandığında Spradon projeleri uygun ve fiyatları çok uygun bulunuyor'    diye konuştu.

Gökçen Kuzu, seçim sürecinin ev almak yada yatırım yapmak isteyenlerin karar veremediği bir dönem olduğunu seçim sonrası inşaat sektörünün hareketleneceğini ve Türkiye'nin ekonomisinin   istikrarlı bir döneme girdiğini projelerde ki fiyatların artmayacağını söyleyerek inşaat sektöründe ki projelerin de artacağını söyledi.

Bahçeşehir'in merkezinde Spradon Evleri, Spradon Quartz, Spradon Teras Evler, Spradon Residence, Spradon Kuleler'in Bahçeşehir'de Emlak Bankası'mn ilk uygulama bölgesinin içinde, Bahçeşehir yerleşim merkezinin tam içinde yer aldığını vurgulayan Gökçen Kuzu, Spradon projeleri hakkında şu bilgileri verdi: '204 bin metrekare arazi üzerinde inşa edüen 5 projede toplam bin 960 konut yer alıyor. Tamamı bitirilen ve yaşamın başladığı projelerde çok az sayıda daire satışını bekliyor. Daire büyüklükleri 66 üe 508 metrekare arasında değişen projelerde, fiyat aralıkları da 199 bin lira ile   1 milyon 756 bin lira arasında değişiyor.

Uygun ödeme imkanları Spradon projelerinde teslimler başladıktan sonra da kampanyalı satışlar yapan   KUZU Grup, İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirdiği 5 farklı Spradon projesi ve Halkalı'da Divan Residence'ta ortak bir kampanya başlatarak . Sıfır faizle 5 yıla kadar vadelendirme imkanı sunulan projelerde, her bütçeye hitap eden ödeme seçenekleri oluşturuluyor. Kuzu Grup'un Ankara'daki Park Vadi Evleri ve Divan projelerinde de uygun ödeme seçenekleri sunuluyor. Kuzu Grup'un tüm projeleri tamamlanmış olması, yaşamın başlaması ve kaliteli olmasıyla dikkat çekiyor.

Bahçeşehir'in merkezinde olup bitmiş hemen oturulabilir konutlarla mukayese edildiğinde Spradon projeleri, uygun fiyatlı bulunuyor. Bölgedeki diğer projelerden en belirgin farkının ise evlerin bitmiş   yerleşime hazır,kullanılan malzemenin kaliteli ve merkezi konumda olması   ulaşım kolaylıklarının olmasıdır.

Ağustos 'ta    yine   Bahçeşehir 'in merkezinde   1200 konutluk   yeni bir   projeye başlayacaklarını söyleyen   Gökçen Kuzu, 'Türkiye'de mevcut projelerin tamamlanması ve teslimi işlemlerine ağırlık verdik. Yurt dışında İran'daki projemizin hızımızı   düşürmemek için oraya yoğunlaştık. İran 'da ki 100 bin   toplu konut projesinin 20 bin konutunu 4 ay once bitirerek teslim ettik ve yaşam başladı.Günde 128 konut yapabilme imkanımızı kullanarak dünya inşaat sektöründe bir ilke imza attık. Eylül ayında 80 bin konuta başlıyoruz ” dedi.

 


Geri Dön