10 / 05 / 2024

Kuzu Grup, peşinatsız ev sahibi yapıyor!

Kuzu Grup, peşinatsız ev sahibi yapıyor!

Siz de "ev almak istiyorum ama banka ev bedelinin tamamını vermiyor, ben de elimdeki toplu parayı kullanmak istemiyorum" yada "peşinat olarak ödemem gereken miktarı denkleştiremiyorum" diyenlerden misiniz



Siz de "ev almak istiyorum ama banka ev bedelinin tamamını vermiyor, ben de elimdeki toplu parayı kullanmak istemiyorum" yada"peşinat olarak ödemem gereken miktarı denkleştiremiyorum" diyenlerden misiniz Kuzu Grup tam da sizin gibi düşünenler için kısa bir süre önce benzersiz bir kampanya başlattı.

Ev Hazır Tapu da Hazır...

Başladığı andan itibaren yoğun ilgi gören kampanya sonucu daha şimdiden onlarca ev şanslı alıcılanyla buluştu. Ev sahipleri sadece 1000 lira kaparo bedeli ödeyerek evlerine yerleştiler.

PROJE İSMİ SPRADON... BAHÇEŞEHİR'İN MERKEZİNDE

Kuzu Grup'un Bahçeşehir'in merkezinde tamamı bitmiş ve taşınmaya hazır durumda dört adet projesi var. Bu projeler Spradon Evleri, Spradon Kuleleri, Spradon Teras Evleri ve Spradon Quartz isimlerini taşıyor. Her biri son derece nitelikli olan bu sitelerde faal durumdaki fitness, sauna gibi sosyal tesislerin yanı sıra açık ve kapalı yüzme havuzlan da mevcut.

BANKA KREDİSİ TAKSİTLERİ BİLE 3 AY SONRA...

Kuzu Grup banka kredisinin taksitlerinin geri ödenmesi konusunda da ekstra bir kolaylık sağlamakta. Buna göre şimdi ev satın alan bir alıcı, banka kredisi taksitlerini Nisan 2011 tarihinde ödemeye başlıyor.

PEŞİNAT PEŞİN OLMAKTAN ÇIKIYOR...

Kuzu Grup'un müşterilerine sağladığı asıl büyük imkân peşinat konusunda. Kuzu Grup' tan ev satm alan müşterinin bir sene boyunca peşinat düşünmesine kesinlikle gerek yok.

Bu projede peşinat bedeli 3 yılda ödenecek 3 eşit takside bölünmüş durumda. Üstelik ilk taksiti hemen değil tam bir yıl sonra ödüyorsunuz.

Şimdi ev alan bir müşteri peşinatm üçte birini bir yıl sonra 2012 Ocak'ta, üçte birini 2013 Ocak'ta, son üçte birini ise 2014 Ocak tarihinde ödeyebiliyor.

PEKİ, 3 YIL ERTELENEN PEŞİNATA FAİZ VAR MI

Kuzu grup erteleyerek 3 yılda ödenmesine imkan tanıdığı peşinat miktarına hiçbir şekilde faiz uygulamıyor. Ev bedelinin % 30 unu oluşturan peşinat miktarının peşin olmaktan çıkarılarak 3 yılda faizsiz olarak ödenmesi kampanyayı kesinlikle benzersiz kılıyor.

"GÖKÇEN KUZU: Kampanya Aralık Sonuna Kadar"

Kampanyaya olan yüksek ilgiden çok memnun kaldıklarını ifade eden Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Gökçen Kuzu, satış ofisine gelen alıcıların izdiham boyutunda kalabalık oluşturduğunu belirtti. Gökçen Kuzu, kampanyayı aralık sonuna kadar sürdürmek niyetinde olduklarını sözlerine ekledi.
Milliyet

www.spradon.com
0212 444 58 98


Geri Dön