19 / 04 / 2024

Kuzu Grup projelerinde ortak kampanya! Sıfır faizle 5 yıla kadar vade!

Kuzu Grup projelerinde ortak kampanya! Sıfır faizle 5 yıla kadar vade!

Kuzu Grup'un Ankara'daki Park Vadi Evleri ve Divan projelerinde de uygun ödeme seçenekleri sunuluyor. Kuzu Grup'un tüm projeleri tamamlanmış olması, yaşamın başlaması ve kaliteli olmasıyla dikkat çekiyor



KUZU Grup, İstanbul Bahşeşehir'de hayata geçirdiği 5 farklı Spradon projesi ve Halkalı'da Divan Residence'de ortak bir kampanya başlattı. Sıfır faizle 5 yıla kadar vadelendirme imkanı sunulan projelerde, her bütçeye hitap eden ödeme seçenekleri oluşturuluyor. Kuzu Grup'un Ankara'daki Park Vadi Evleri ve Divan projelerinde de uygun ödeme seçenekleri sunuluyor. Kuzu Grup'un tüm projeleri tamamlanmış olması, yaşamın başlaması ve kaliteli olmasıyla dikkat çekiyor.

KUZU Grup, İstanbul Bahşeşehir'de 5 farklı Spradon projesinin yanı sıra Halkalı'da Divan Residence ve Ankara'da da Park Vadi Evleri ve Divan Residence projelerini hayata geçiriyor. Bahçeşehir'de inşa ettiği Spradon projelerinde yaklaşık 15 gün önce ortak bir kampanyaya başlayan Kuzu Grup, sıfır faizle 5 yıla kadar vadelendirme imkanı sunuyor. Kuzu Grup'un kendi özel finansman sistemiyle başlattığı bu ödeme kolaylığının yanında banka kredisiyle de çok çeşitli ödeme seçenekleri sunuluyor. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Gökçen Kuzu, neredeyse her bütçeye hitap eden ödeme seçenekleri oluşturduklarını belirterek, 'Satış ofislerimize gelip, çok yüksek olmasa da bir peşinata ve aylık bir ödeme gücüne sahip olan herkese, mutlaka kendisine uygun bir ödeme planı oluşturuluyor. Bahçeşehir 'in merkezinde olup bitmiş hemen oturulabilir konutlarla mukayese edildiğinde Spradon projeleri uygun, akılcı fiyatlı bulunuyor' diye konuştu.

Bahçeşehir'in Merkezin de

Spradon Evleri, Spradon Quartz, Spradon Teras Evler, Spradon Residence, Spradon Kuleler'in Bahçeşehir 'de Emlak Bankası'nın ilk uygulama bölgesinin içinde, Bahçeşehir yerleşkesinin tam içinde yer aldığını vurgulayan Gökçen Kuzu, Spradon projeleri hakkında şu bilgileri verdi: '204 bin metrekare arazi üzerinde inşa edilen 5 projede toplam bin 960 konut yer alıyor. Tamamı bitirilen ve yaşamın başladığı projelerde çok az sayıda daire satışını bekliyor. Daire büyüklükleri 66 ile 508 metrekare arasında değişen projelerde, fiyat aralıkları da 199 bin lira ile 1 milyon 756 bin lira arasında değişiyor. 2006 yılında başlayan Spradon projesinde başlangıç metrekare fiyatları ortalama 1300 liraydı. şžimdi ise metrekare fiyatları 2 bin 850 TL ile 3 bin 900 TL arasına yükseldi. Buna göre ilk alıcılar yüzde 95 ile yüzde 130 arasında bir yatırım kazancı elde etti. Spradon evlerinde en küçük daire olan 1+1'lerin kirası 800 TL'den başlıyor. Müstakil ve ikiz villalarda kira bedelleri 3 bin ile 6 bin TL'ye kadar ulaşıyor.'

Uygun ödeme imkanları

Spradon projelerinde teslimler başladıktan sonra da kampanyalı satışların yapıldığını söyleyen Gökçen Kuzu, şunları söyledi: '15 gün önce başladığımız son kampanyada sıfır faizle 5 yıla kadar vadelendirme imkanı sunuluyor. Kendi özel finans sistemimizle yaptığımız bu ödeme kolaylığının yanında banka kredisiyle de çok çeşitli ödeme seçenekleri sunuluyor. Gelip evi beğenen herkes çok yüksek olmasa da bir peşinata ve aylık bir ödeme gücüne sahipse mutlaka ona uygun bir ödeme planı oluşturuluyor. Bahçeşehir 'in merkezinde olup bitmiş hemen oturulabilir konutlarla mukayese edildiğinde Spradon projeleri, uygun, akılcı fiyatlı bulunuyor. Bölgedeki diğer projelerden en belirgin farkımız ise bitmiş evler satıyor olmamız, kullanılan malzeme kalite ve markaları ve merkezi konumumuzun ulaşım kolaylıklarıdır. Spradon projelerini özetle hemen oturulacak, kaliteli evlere sahip olmak isteyenlere en uygun ödeme imkanları sunan projeler olarak tanımlayabiliriz.'

Eylülde yeni proje

Bu yıl henüz yeni proje lansmanı yapmadıklarını belirten Gökçen Kuzu, 'Türkiye 'de mevcut projelerin tamamlanması ve teslimi işlemlerine ağırlık verdik. Yurt dışında İran'daki projemizin hızını düşürmemek için oraya yoğunlaştık. Bu yıl eylül ayında Bahçeşehir 'deki 1750 konutluk projemizin lansmanını yapacağız. Yeni projemiz de Bahçeşehir 'de konum itibariyle parlak bir noktada. şžimdiden eski müşterilerimiz istekle sorular soruyor ve başlangıçta o projeye dahil olmak istiyorlar. şžimdiye kadar ön talep 300 kişiyi buldu. Duyuruya başlayınca bu sayının daha artacağı kesindir' diye konuştu.
Halkalı'da rezidansı temsil ediyor

HALKALI'DA bulunan Divan Residence projesinde toplam 743 konut yer alırken, yaşamın başladığı projede yalnızca 97 adet konut kaldı. Fiyatların 167 bin liradan başlayıp, 378 bin liraya çıktığı Divan Residence'de daire büyüklükleri 57 ile 111 metrekare arasında değişiyor. Metrekare fiyatlarının 2 bin 660 lira ile 3 bin lira arasında olduğu proje, 2008 yılından bu yana yüzde 95 ile yüzde 130 arasında prim yaptı. Divan Residence'de 1+1'lerin kirası 700 TL'den başlayıp, 2+1'lerde 1800 TL'ya kadar çıkıyor. 34 bin metrekare arazi üzerinde inşa edilen proje residence hüviyetini bölgede tek temsil eden proje olarak tanımlanıyor. Projede hemen taşınma imkanı da var. Spradon projelerinde geçerli olan sıfır faizle 5 yıla kadar vadelendirme imkanı bu projede de sunuluyor.

Ankara'nın kaliteli yaşam sitesi

KUZU Grup'un Ankara'daki diğer projesi   Park Vadi. Park Vadi Konutları'nda toplam 835 konut yer alıyor. Yaşamın başladığı projede 90 adet konut alıcı bekliyor. Fiyatların 350 bin lira ile 2.5 milyon lira arasında değiştiği projenin daireleri de 164 ile 585 metrekare arasında büyüklüklerde. İlk alıcıların yüzde 30-35 prim kazandığı proje 80 bin metrekare arazi üzerinde inşa ediliyor. Park Vadi'de en küçük daire olan 4+1'lerin kirası 2 bin TL'den başlıyor. Proje Ankara'nın en kaliteli yaşam sitesi olarak dikkat çekiyor.
İran'da 20 bin konut teslim edecek

YURTDIşžINDA İran 'da başladıkları projenin devamını planladıklarını kaydeden Gökçen Kuzu, 'İran'da 20 bin konutu bu yılın eylül ayında teslim edeceğiz. Devamında İran 'da en az bu sayının 3 katı kadar daha yeni proje geliştirme imkanımız mevcut. Bu potansiyeli değerlendirmek istiyoruz. Yaptıklarımız beğeni topluyor' diye konuştu.

Hürriyet

www.spradon.com
0212 444 58 98


Geri Dön