16 / 04 / 2024

Kuzu Grup Spradon projelerinde sıfır peşinatla! 231 bin TL'ye!

Kuzu Grup Spradon projelerinde sıfır peşinatla! 231 bin TL'ye!

Kuzu Grup'un Spradon projelerinde sıfır peşinatla konut sahibi olunabiliyor



'Hemen teslim' olan Spradon Evleri, Teras Evler, Spradon Kuleler ve Spradon Residence projelerinde konutlar 60 ay vade farksız taksitle satılıyor. Üstelik peşinat ve ara ödeme de talep edilmiyor

Kuzu Grup'un Spradon projelerinde başlattığı kampanyası bu hafta da devam ediyor

Spradon Evleri

Toplam 80 bin metrekare yerleşim içinde, yüzde 80'i yaya yolları, rekreasyon ve bahçe sulama sistemlerinden oluşan peyzaj alanları olarak ayrılan Spradon Evleri'nde yüzeyde araç geçişi olmayan, konut erişimli, jetfan havalandırma ve sprinkler yangın söndürme sistemli yer altı otoparkı tasarlandı. Güneşlenme terası ve kafeteryasıyla yüzme havuzu kompleksi modern Spradon yaşam kalitesinin diğer keyif veren parçası. Spradon Evleri'nde yaşam alanlarının ve konutların tamamının elektrik ihtiyacını karşılayabilen jeneratör her zaman iş başında olacak. Fitness merkezi, Türk Hamamı sauna, duş ve soyunma bölümlerinden oluşan sosyal tesis alanı da site sakinlerinin hizmetinde. Spradon Evleri 22 adet müstakil villa, 88 adet ikiz villa, 84 adet dubleks daire ve 127 adet normal daireden oluşuyor.  86 metrekare ile 456 metrekare arasında değişen konutlarda fiyat aralığı 282 bin 500 TL ile 2 milyon 100 bin TL arasında.

Spradon Kuleler

2007 yılının Şubat ayında yapımına başlanan Spradon Kuleler'in inşaatı 2009 yılının Ocak ayında tamamlandı. 35bin metrekarelik alana kurulan Spradon Kuleler 21 katlı toplam 5 bloktan oluşuyor. Spradon Kuleler'de 350 metrekarelik yarı olimpik açık yüzme havuzu, fitness, sauna, Türk hamamı, basketbol sahası, tenis kortu ve çocuk oyun parkları bulunuyor. Spradon Kuleler'de konutların alanları 91 ile 298 metrekare arasında değişiyor. Toplam 422 adet konut var. Konut tipleri ise 1+1, 2+1, 4+1 ve 3+1 penthouse olarak çeşitlilik gösteriyor. Fiyatlar 276 bin TL'den başlıyor, 506 bin TL'ye kadar yükseliyor.

Spradon Teras Evler

66 konuttan oluşan Spradon Teras Evler projesinin inşaatı yaklaşık üç ay önce tamamlandı. 6+1, 5+1, 4+1 ve 3+1 teraslı, dubleks konut seçeneklerinin bulunduğu Spradon Teras Evler'de fiyatlar 231 bin TL'den başlıyor, 1 milyon 480 bin TL'ye kadar yükseliyor. Akdeniz tarzı mimarisiyle dikkat çeken Spradon Teras Evler toplam 33 bin metrekare yerleşim içinde, yüzde 80'i yaya yolları, rekreasyon ve bahçe sulama sistemlerinden oluşan peyzaj alanlarına ayrılacak biçimde inşa edildi. Yüzeyde araç geçişi olmayan, konut erişimli, jetfan havalandırma ve sprinkler yangın söndürme sistemli yer altı otoparkı tasarlandı. Spradon Teras Evler'de ayrıca güneşlenme terası, kafeterya, yüzme havuzu kompleksi bulunuyor.

Spradon Residence

Spradon Residence lüks, kaliteli ve prestijli bir yaşam için dizayn edildi. 5 yıldızlı otel  konforuyla hayata geçirilen proje,  2+1 ve 1+1 olarak iki tipte tasarlanan lüks ve ayrıcalıklı konutlardan meydana geliyor.

Toplam 33 bin metrekare yerleşim içinde, yüzde 80'i yaya yolları, rekreasyon ve bahçe sulama sistemlerinden oluşan peyzaj alanlarına ayrıldı. Yüzeyde araç geçişi olmayan, konut erişimli, jetfan havalandırma ve sprinkler yangın söndürme sistemli yer altı otoparkı tasarlandı.

Spradon Residence'da yaşam alanlarının ve konutların tamamının elektrik ihtiyacını karşılayabilen jeneratör her zaman iş başında. Fitness merkezi, Türk Hamamı sauna, duş ve soyunma bölümlerinden oluşan sosyal tesis alanı yer alıyor.

Alanları 73 metrekare olan 1+1'ler 231 bin TL'den, alanları 111 metrekare olan 2+1'ler 557 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

0212 444 58 98
www.spradon.com

Ebru DUMAN/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön