19 / 03 / 2024

La Marin Kartal'da ön talep toplanıyor!

La Marin Kartal'da ön talep toplanıyor!

Firma: Üçay İnşaat ve Sercan İnşaat

Proje: La Marin Kartal

Üçay İnşaat ve Sercan İnşaat’ın ortak girişimi ile hayata geçirilecek olan adalar ve deniz manzaralı La Marin Kartal'da ön talepler toplanmaya başladı.



İstanbul’un yıldızı parlayan semtlerinden Kartal’da kentsel dönüşüme yön verecek yeni bir projenin ilk adımı atıldı. Üçay İnşaat ve Sercan İnşaat’ın ortak girişimi ile hayata geçirilecek olan adalar ve deniz manzaralı proje, sahil yoluna 75 metre mesafedeki mevcut 6 parseli birleştiren toplam 8200 m2 alan üzerinde inşa edilecek. Bölgedeki projeler arasında en geniş yeşil alan m2’sine sahip olan La Marin Kartal; merkezi konumu, sağlam altyapısı ve geniş sosyal imkânlarıyla sakinlerine şehir hayatının dinamizminden kopmadan, güvenli ve sağlıklı bir yaşam vaat ediyor. 


Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve parsel sakinlerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen yıkım töreninin ardından altyapı çalışmalarına hız verilen projede ön talepler toplanıyor.Doğalgaz, ısıtma, soğutma, mühendislik ve inşaat alanlarında 2000 yılından bu yana sektöründe lider olarak faaliyet gösteren Üçay Mühendislik’in kentsel dönüşüm projelerine hizmet vermek üzere 2012 yılında kurulan ve kentsel dönüşüm kapsamında Kadıköy Bağdat caddesinde projeler üreten Grup şirketi Üçay İnşaat ve 1984 yılından itibaren Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde devlet hastaneleri, ilköğretim okulları, Etiler Geylani sitesi gibi bir dönemi simgeleyen prestijli özel konutlar, lüks villa, iş merkezleri kapsamında nitelikli projeler gerçekleştirmekte olan Sercan İnşaat; Kartal’daki kentsel dönüşüme yön verecek yeni bir proje için ortak bir girişime imza attı.  La Marin Kartal  olarak adlandırılan proje denizin ve yeşilin bir arada buluştuğu İstanbul’un yıldızı parlayan semtlerinden Kartal’da hayata geçiriliyor. 


La Marin Kartal; şehrin dinamizminden kopmadan güvenli yapılarda, sağlıklı bir yaşam arayan herkese hitap eden bir proje

Adalar ve deniz manzaralı La Marin Kartal, merkezi konumu, sağlam altyapısı ve geniş sosyal imkânlarıyla sakinlerine şehir hayatının dinamizminden kopmadan, güvenli ve sağlıklı bir yaşam vaat ediyor. Proje kapsamında site sakinlerinin konforu için yürüyüş alanları, farklı spor dallarını barındıran spor altyapısı, açık ve kapalı yüzme havuzları, yeşil alanlar, çocuk parkı ve sosyal imkânlar planlanıyor.

 

 “Gerçekleştirilmesi çok güç bir başarıya imza attık.” 

Tago Mimarlığın tasarladığı proje ile ilgili bilgi veren Üçay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Karacabey: “Bugün Kartal sahilinde hayata geçireceğimiz bu özel projenin, La Marin Kartal’ın ardında işte bu iki şirketin toplamda yarım asra yaklaşan tecrübesi, profesyonelliği ve gücü yer almaktadır. Projedeki 108 kat malikinin tamamının güvenoyunu alıp 6 parselin birleştirilmesini sağlayarak gerçekleştirilmesi çok güç bir başarıya imza attık. Son yıllarda gerçek bir çekim merkezi haline gelen Kartal’da, projemizin gerek konumu gerekse sunduğu sosyal imkânlar sayesinde, beklediğimizin üstünde bir ön taleple karşılaştık.”


Ön taleplerin hızla toplanmaya başladığı La Marin Kartal projesi sadece bölgede değil, İstanbul genelindeki örnek kentsel dönüşüm projelerinden biri olmaya aday.


La Marin Kartal: Ortak tecrübeleri yarım asra yaklaşan Üçay İnşaat ve Sercan İnşaat’ın ortak girişimi ile Kartal’da 6 parselin birleştirilmesiyle hayata geçirilen en büyük yeşil alan m2’li kentsel dönüşüm projesi La Marin Kartal merkezi konumu, sağlam altyapısı ve geniş sosyal imkânlarıyla sakinlerine şehir hayatının dinamizminden kopmadan, güvenli ve sağlıklı bir yaşam vaat ediyor. 


http://lamarin.com.tr/ 



Haber Yeni Akit Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;



İstanbul'un yıldızı parlayan semtlerinden Kartalda kentsel dönüşüme yön verecek yeni bir projenin ilk adımı atıldı. 


Üçay İnşaat ve Sercan İnşaat'ın ortak girişimi ile hayata geçirilecek olan adalar ve deniz manzaralı La Marin Kartal projesi, sahil yoluna 75 metre mesafedeki mevcut 6 parseli birleştiren toplam 8 bin 200 metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Bölgedeki projeler arasında en geniş yeşil alana sahip olan La Marin Kartal; merkezi konumu, sağlam altyapısı ve geniş sosyal imkânlarıyla sakinlerine şehir hayatının dinamizminden kopmadan, güvenli ve sağlıklı bir proje olmayı hedefliyor. 


PROTOKOLDEN İLK ADIM 


Projenin yıkım ve temel atma törenine (soldan) Sercan İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sercan Geylani, Üçay inşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Karacabey, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınöz Ok, Sercan İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Murat Geylani ve Üçay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Bozkurt katıldı. 


Tago Mimarlığın tasarladığı proje ile ilgili bilgi veren Üçay İnşaat Yönetim Kurulu Karacabey, "Bugün Kartal sahilinde hayata geçireceğimiz bu özel projenin, La Marin Kartal'ın ardında işte bu iki şirketin toplamda yarım asra yaklaşan tecrübesi, profesyonelliği ve gücü yer almaktadır. 


Projedeki 108 kat malikinin tamamının güvenoyunu alıp 6 parselin birleştirilmesini sağlayarak gerçekleştirilmesi çok güç bir başarıya imza attık Son yıllarda gerçek bir çekim merkezi haline gelen Kartal'da, projemizin gerek konumu gerekse sunduğu sosyal imkânlar sayesinde, beklediğimizin üstünde bir ön taleple karşılaştık. Ön taleplerin hızla toplanmaya başladığı La Marin Kartal projesi sadece bölgede değil, İstanbul genelindeki örnek manzaralı La Marin Kartal projesinin merkezi konumu, sağlam altyapısı ve geniş sosyal imkanlarıyla sakinlerine şehir hayatının dinamizminden Kopmadan, güvenli ve sağlıklı bir yaşam vaat ettiğini söyledi. Karacabey, proje kapsamında site sakinlerinin konforu için yürüyüş alanları, farklı spor dallarını barındıran spor altyapısı, açık ve kapalı yüzme havuzları ve sosyal alanların olacağını kaydetti. 


Yeni Akit


projeye sor



Geri Dön