28 / 03 / 2024

La Vida Evleri akıllı ev sistemleriyle kolaylık sağlıyor!

La Vida Evleri akıllı ev sistemleriyle kolaylık sağlıyor!

İspanyolca 'hayat' anlamına gelen 'La Vida'dan ismini alan Demir İnşaat'ın projesi, yaşamı kolaylaştıran akıllı ev sistemleri ile dikkati çekiyor. 220 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen proje, 6 blokta 449 konut ve 39 ticari üniteden oluşuyor.



30 yılı geride bırakan Demir İnşaat, istanbul Büyükçekmece'de Demir La Vida Projesini hayata geçiriyor. 220 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen proje, 6 blokta 449 konut ve 39 ticari üniteden oluşuyor. Proje hakkında bilgi veren Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Hamit Demir, kazandıran projeler yapma iddiasıyla lokasyon seçiminde özenli davrandıklarını, bu çerçevede yeni projeleri Demir La Vida için Büyükçekmece'yi seçtiklerini söyledi. 


Akıllı ev sistemiyle donatılan projenin kullanıcılara büyük kolaylık sağladığmı belirten Demir, şunları kaydetti: "İspanyolca 'hayat' anlamına gelen 'La Vida'dan ismini alan proje; yüzme havuzlan, yürüyüş yollan, geniş sosyal alanları, yaşamı kolaylaştıracak detaylan, yılın 365 günü İstanbul'un en güzel gün batımı manzarası ve 'Teşekkürler Hayat,' konseptiyle dikkat çekiyor." 


ANNELER RAHAT 


Projede, akıllı ev teknolojisi ile telefon ve tabletlerden, evde bulunan lamba, ocak, fimi, perde, kapı, ısıtma ve soğutma sistemlerinin kontrolü tek bir tuşla sağlanabiliyor. Demir La Vida'da yaşayanlar, evlerinden otoparktaki araçlarım, parkta veya havuzda oynayan çocuklarını takip etme olanağını da buluyor. 



2 yeni projelerinin daha çalışmalarını tamamladıklarını söyleyen Hamit Demir, şunları kaydetti: "İzmir Gaziemir'deki projemizi Eylül'de lanse edeceğiz. Gaziosmanpaşa Sultangazi'de 55 dönüm arazi üzerindeki, bin 200 konutluk projemizi de Ekim'de vitrine çıkartacağız." Hamit Demir ayrıca, İstanbul Maltepe'de de yeni bir araziyle ilgilendiklerini ifade etti. 


RAKAMLARLA  LA VİDA 

-42 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. 

-730 araçlık otoparkı var. 

-Büyüklükleri 61 ile 500 metrekare arasında değişen 449 I adet konut yer alıi yor. 

-Dairelerin orWk talama metrekare fiyatı 3 bin 500 TL. 

-Konut fiyatları 183 bin TL'den başlıyor. 

-Projede 90 ile f 630 metrekare arasında farklı büyüklüklerde 39 adet ticari ünite var. 

-Yapımına Nisan 2014'te başlanan proje, 2016 yılında tamamlanacak. 


Takvim 



Telefon: 0212 853 00 31

Web: www.demirlavida.com


Geri Dön