24 / 04 / 2024

La Vita Bodrum'da 185 bin Euro'dan başlayan fiyatlarla!

La Vita Bodrum'da 185 bin Euro'dan başlayan fiyatlarla!

Aşçıoğlu İstanbul’da özellikle Bağdat Caddesinde büyük projelere imza attıktan sonra, şimdi de Bodrum’da, yapılarındaki kalite ve özgünlük ile adından sıkça söz ettireceğe benziyor...




Aşçıoğlu İstanbul’da özellikle Bağdat Caddesinde büyük projelere imza attıktan sonra, şimdi de Bodrum’da, yapılarındaki kalite ve özgünlük ile adından sıkça söz ettireceğe benziyor .. 


Ege’nin incisi Bodrum da nefes kesen doğası ve mimari konsepti ile benzersiz bir yaşam sunan 

tamamen birbirlerinden farklı 21 adet özel bahçeli ,teraslı yeşilin içinde mavinin kıyısında eşsiz bir proje.


Değişen yaşamlar yeni başlangıçlar için Aşçıoğlu yapı sizi Bodrum’da yeni bir yaşama davet ediyor.Doğanın kalbinde ferah, huzurlu ve kullanışlı 2+1 - 3+1 müstakil villa seçenekleriyle  konforunuz için gereken her detayı hayatınızı büyüleyici kılmak için incelikle tasarladık. Daha rahat ve daha huzurlu bir hayatın kim hayalini kurmaz ki …. Şehrin stresinden ve 

kaosundan arınmanın en etkili yolu La Vita Bodrum …


Denize 100 metre yürüme mesafesinde  siteye özel plajı, her villanın kendine ait bahçesi 24 saat 

kamera sistemi, özel  güvenlik,çocuk oyun alanları,yürüyüş ve bisiklet parkuru mevcuttur.

Bodrum’da özellike ısınma problemi nedeni ile yaz kış yaşamak problem halini almaktadır. La Vita’da kullanılan, Isı pompası ile yerden ısıtma ve fancoil sistemi sayesinde yaz kış yaşayabileceğiniz özel bir projedir. 


Büyük şehir yaşamının sağladığı olanaklardan fazla uzaklaşmadan, ancak biraz da kentin  gürültüsünden kaçabileceğiniz, doğal güzelliklerin ortasında, her türlü imkana anında  ulaşabileceğiniz bir yuva canlandıysa hayalinizde doğru yerdesiniz.


Aşçıoğlu yapı olarak ,size daima çevre dostu ve yenilikçi projeler üretiyoruz. Çünkü insanın  doğanın ayrılmaz bir parçası olduğunu biliyoruz.. Her projemizde sizlere,doğaya saygılı ve  yüksek tasarruf sağlayan sistemleri ergonomik çözümlerle özgün tasarımları buluşturarak sunuyoruz.



http://www.asciogluyapi.com/




Geri Dön