18 / 04 / 2024

Ladik Belediyesi'nin konut projesi son sürat devam ediyor!

Ladik Belediyesi'nin konut projesi son sürat devam ediyor!

İnşaat çalışmalarına Ağustos 2016'da başlanılan Ladik Belediyesi konut projesinde çalışmalar son sürat devam ediyor.



Samsun Ladik Belediyesi tarafından inşaatına 2016 yılının Ağustos ayında başlanan konutların çalışmaları hızla devam ediyor. Belediye konutlarında kaba inşaat çalışmaları tamamlandı. Konutların dış cephe çalışmaları ve bina içi ince iş çalışmaları devam ediyor. 


Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Özbalcı, ilçeye yeni yerleşim alanları kazandırdıklarını ifade ederek, projenin her gelir grubuna hitap ettiğini söyledi. 


Başkan Özbalcı, Ladik Belediyesi olarak amaçlarının; şehrin daha estetik, daha yaşanabilir, daha huzur dolu bir şehir olmasını sağlamak olduğunu ifade etti. Başkan Özbalcı, "En önemli görevlerimizden biri de belediyemizin bütçesini büyüterek, vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet verip, olanakları artırmak. Bu projemizle şehre yeni yerleşim alanları sağlanıyor, ayrıca hem Ladik hem de belediyemiz kazanıyor. Bir anlamda o bölgenin değer artışına da destek vermiş oluyoruz. Konutlarımızda çalışmalar hızla devam ediyor. İnşallah kış mevsiminden önce binamızı tamamlarız. Mülkiyeti belediyemize ait yüzde 20'si kat karşılığı inşaat yaptırılması için ihaleye verdiğimiz 7 bin 29 metrekare inşaat alanına sahip yerimiz, 2 blok ve 40 daireden oluşuyor. Konutlara 130 metrekarelik, 3+1 daireler yapıldı. Binanın her katında dört daire var. Projemiz her gelir grubuna hitap ediyor. İlçemize şimdiden hayırlı olsun" şekline açıklamada bulundu.



Haber Gazetesi




Geri Dön