20 / 04 / 2024

Laila Beach Clup Alaçatı ve Bodrum'da açılacak!

Laila Beach Clup Alaçatı ve Bodrum'da açılacak!

Milliyet Gazetesi'nin yazarlarından Ali Eyüboğlu bugünkü yazısında Laila Beach Clup'ın Alaçatı ve Bodrum'da açılacağını kaleme aldı. İşte Ali Eyüboğlu'nun o yazısı...



Yıllar önce Kuruçeşme’de açtığı Laila ile İstanbul’un eğlence sektörüne farklı bir boyut kazandıran Şefik Öztek, bu yaz Ege sahillerindeki mekanlarıyla turizme renk katacak.


Öztek, bu amaçla Alkoçlar’ın sahipleri Gülşah - Ender Alkoçlar ile işbirliği yaptı. İşletmeci, “Yaz sezonuna damgasını vuracak” dediği Laila’lardan birini Çeşme Alaçatı Alkoçlar Exclusive Hotel’de, diğerini ise Bodrum La Boutique Alkoçlar’da açacak. Çeşme Alaçatı ve Bodrum’daki Alkoçlar’ın bünyesinde faaliyet gösterecek Laila’lar, beach club olarak hizmet verecek.


Haziran ayının ilk haftasında yapacağı açılışlar için şu günlerde Bodrum’la Çeşme Alaçatı arasında adeta mekik dokuyan Öztek, “Alaçatı ve Bodrum Laila’nın bu sene çok sevileceğine ve popüler olacağına inanıyorum” dedi ve ekledi:


“Mekanımıza gelenler,  Alkoçlar kalitesine ve Laila markasına yakışan bir hizmetle karşılaşacak. Ege’nin mavi serin sularında yüzecek, kumsaldaki beach’lerde güneşlenecek; parti, aktivite, konser, happy hour, DJ’ler, canlı performanslar, Türk ve dünya mutfağının lezzetleriyle yazın tadını doyasıya çıkaracak. Laila Beach Club, gündüz 10.00 -19.30 saatleri arasında açık olacaklar. After beach party’leri ise 20.30’a kadar devam edecek.


Alkoçlar Exclusive Alaçatı ve Bodrum La Boutique Alkoçlar müşterileri Laila’lardan herhangi bir ücret ödemeden yararlanacak.


Otel misafiri olmayan müşterilerimiz ise Laila VIP Card ile yaz boyunca giriş, özel loca ve diğer hizmetlerimizden indirimli ve ayrıcalıklı faydalanacaklar.”


SALİ TURAN BU KEZ ANTİK KENTLERDE’


Bir sanatçının hakkını en iyi kim teslim eder? Tabii ki işin uzmanları ve sanatçılar… Ünlü ressam Sali Turan için söylenen ve yazılanlar:


Cemal Süreyya: Renk çılgını.


Mehmet Ergüven: Fırçayla kalem arasında germiştir zamanı.


Don Anderson: Geri kalmış ülkelerden sevgi ve cinselliğin karıştırılmasını yargılıyor. O vahşi duygunun içtenliğini sunuyor.


Hilmi Yavuz: Dünyanın ruhuna doğru seyrediyor.


Aldon James Jr.: 103 yıllık kulüp tarihinde yapılan en önemli sergi. Şahin (Sali) New York’ta kalmalı.


Ataol Behramoğlu: Resimlerinde yaşam var... Yaşamın kopyası değil, yaşamın kendisi de değil, daha güçlü    bir şey…


Astoria’daki Be ART Sanat Galerisi’nde açtığı ‘Antik Kentlerde’ sergisi için Sali Turan’ın söyledikleri ise şunlar:


‘’Omzumda çanta, içinde kalemlerim ve defterlerim, arabamda boyalarım, seyyar masa ve sandalyelerimle dolaştım. Yollarda, mola anlarında ve ısırılan görselliklerde kurulan seyyar masalarda çalıştım.


Antik kentlerin yıkıntılarından yeni kurgular oluşturdum, yaşanmışlıkların zamanlar arası ortak alanlarına...


20 bini aşkın desen, binlerce guaj ve yağlı boya tohumladım ve büyüttüm Sali toprağında.’’


10 Haziran’a kadar açık kalacak sergiyi gezecek  olanların, Sali Turan’ın son yıllarda yaptığı eserlerden oluşan ‘Antik Kentlerde’ adlı kitabını temin etme imkanı da var.


Milliyet/ Ali Eyüboğlu


Geri Dön