19 / 03 / 2024

Lal Gayrimenkul Değerleme'de 23 Nisan coşkusu!

Lal Gayrimenkul Değerleme'de 23 Nisan coşkusu!

Lal Gayrimenkul Değerleme, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocuklar için gerçekleştirilen özel bir etkinlikle kutladı.Çocukları eğlendirmek amacıyla ofise gelen palyaço ve Nasrettin Hoca karakteri ise çocuklar için günün sürprizi oldu.



23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması sebebiyle kutlanmaya başlayan ve Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Lal Gayrimenkul Değerleme A.Ş. bünyesinde gerçekleştirilen özel bir etkinlik ile kutladı.

 

Bu özel günün anlam ve önemine uygun bir şekilde çocukların güzel bir gün geçirmeleri hedefi ile planlanan etkinlik için ofis içerisinde balonlar ile süslemeler yapıldı. Çocukları eğlendirmek amacıyla ofise gelen palyaço ve Nasrettin Hoca karakteri ise çocuklar için günün sürprizi oldu.

 

Lal Gayrimenkul Değerleme A.Ş. yöneticileri, çalışanlar, çalışanların aileleri ve çocuklar ile büyük bir aile olarak gerçekleştirilen keyifli kahvaltının ardından çocuklardan bazıları 23 Nisan ile ilgili şiirler okurken, küçük yaşta olanlar da merakla onları izledi. Şiirlerin ardından hediyelerini alan çocuklar, bir günlüğüne oyun alanına dönüştürülen toplantı odasına alındılar. Burada Palyaço ve Nasrettin Hoca karakteri ile çeşitli oyunlar oynayan çocuklar, keyifli anlar yaşadılar.

 

Oyunların ardından renkli boya kalemleri ve resim defterleri verilen çocuklardan, hayallerindeki evleri çizmeleri istendi. Okul yaşındaki çocuklar büyük bir hevesle hayallerindeki evleri çizmeye başlarken minikler de yaptıkları karalamalarla eğlenceli vakit geçirdiler.

 

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesi ile çocukları böylesine mutlu eden bir etkinlik gerçekleştirmiş olmaktan son derece mutluluk duyduklarını belirten Lal Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Öz; yöneticiler, çalışanlar ve onların aileleri ile büyük bir aile olmanın gururunu yaşadıklarını ifade ederek,  23 Nisan’ın tüm vatandaşlar için kutlu olması dileğinde bulundu.



Geri Dön