19 / 03 / 2024

Lamp, 40. Yapı Fuarı İstanbul’da büyük beğeni topladı!

Lamp, 40. Yapı Fuarı İstanbul’da büyük beğeni topladı!

TÜYAP Fuar Merkezi’nde yapılan 40. Yapı Fuarı İstanbul'da Lamp 83'ün tüm ürünleri beğeni topladı.




Sınırsız mimari aydınlatmanın kapılarını açan WIGGLE ile birlikte LAMP 83’ün tüm yeni ürün ve uygulamaları, TÜYAP Fuar Merkezi’nde yapılan 40. Yapı Fuarı İstanbul’un ilk gününde büyük beğeni topladı.


Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 10. salon 221 numarada yer alan LAMP 83, gerek sergilediği ürün, sistem ve projeler, gerekse stant tasarımı ile ziyaretçilerine sıra dışı bir deneyim yaşattı. Standın gerek dış cephesinde, gerekse iç bölümlerinde yerini alan WIGGLE, hiç şüphe yok ki 40. Yapı Fuarı’nın, aydınlatma anlamında en çok dikkat çeken ürünü oldu. WIGGLE, ister ayrı ayrı kullanılan, ister birbirine eklenen modüller sayesinde, kullanıcısının istediği şekilde, uzunlukta ve hayal ettiği formda olabiliyor.


LAMP 83 standındaki sürprizler sadece WIGGLE ile sınırlı değil. 10 metreye kadar yüksek tavan uygulamalarında, cep telefonunuzdan yönlendirebileceğiniz motorize spot; hareket sensörü ve gün ışığı sensörü ile akıllı ofis uygulamalarına uyum sağlayan ve birbirleriyle kablosuz olarak haberleşebilen akıllı LED panel; çok düşük kamaşmaya sahip olan kare ürün Echo Downlight; İnsan Odaklı Aydınlatma konseptine uygun ve farklı ahşap görünümüne sahip olan Ark ürün ailesi; et-balık-sebze-unlu mamul gibi yiyeceklere özel LED çiplerini içeren ve A++ enerji verimlilik sınıfına ulaşabilen Silver ailesi; tek bir ünite ile koridordan iki yönlü raf aydınlatmasına olanak tanıyan yeni bir ürünle beraber, İtalyan Goccia’nın bahçe ve peyzaj aydınlatmasına özel çözümleri ile Alman Selux’ün çok verimli sokak aydınlatma ürünleri de LAMP 83’ün sergilediği yenilikçi ürünler arasında yer aldı.


40. Yapı Fuarı’nın, kendileri açısından başarılı geçtiğini söyleyen LAMP 83 Satış Grup Müdürü Serhan Acar: “Dokuz ayrı bölümde, çok farklı ürün ve uygulamaları sergilediğimiz stant konseptimiz, genel olarak ziyaretçiler tarafından çok beğenildi. Özellikle aydınlatmada yeni bir dönemin kapılarını açan yeni ürünümüz WIGGLE ve sanal gerçeklik uygulamalarına yer verdiğimiz proje bölümümün çok ilgi çekti. Ziyaretçi sayısı açısından da, tıpkı geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi; geçen seneden daha fazla konuk ağırladık.


Özetle Yapı Fuarı’nda, LAMP 83’ün, ürün ve uygulamalar açısından aydınlatma sektöründeki farklı yerinin altını bir kez daha çizmiş olduk. Vakit ayırarak bizi ziyaret eden tüm ziyaretçilerimize teşekkürlerimizi sunarız.” Dedi.


Ziyaretçiler, LAMP 83 aydınlatma proje grubunun geliştirdiği projelerin yanı sıra; yaratılan mekanlarda, VR gözlük ile aydınlatma anlamında sanal gerçeklik uygulamasını da deneyimledi. Sanal gerçeklik uygulaması, ziyaretçilerden bütük beğeni topladı.



Geri Dön