20 / 04 / 2024

Lapseki Devlet Hastanesi'nin yüzde 85'i tamam!

Lapseki Devlet Hastanesi'nin yüzde 85'i tamam!

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde yaklaşık 1 yıl önce yapımına başlanılan yeni devlet hastanesinin inşaatında sona gelindi. Kaymakam, hastane müdürü ve Başhekim şantiyeyi ziyaret etti.



Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde yaklaşık 1 yıl önce yapımına başlanılan devlet hastanesinin inşaatında sona gelindi. Kaymakam Tahir Şahih, devlet hastanesi müdürü Ahmet Gündüz ve Başhekim Bekir Şahin, çalışmalar hakkında bilgi aldı. 


Kaymakam Şahin, yüzde 85'i tamamlanan hastane ile ilgili şunları söyledi: "Yaklaşık bir yıl kadar önce yapımına başlanan 32 yataklı Lapseki devlet hastanesinin inşaatını devlet hastanesi müdürü Ahmet Gündüz ve Başhekim Dr. Bekir Şahin ile birlikte gezmeye geldik. İnşaatın faaliyetleriyle ilgili yetkililerden bilgi aldık, inşaatımız yüzde 85 oranında tamamlanmış durumda firma yetkililerinden aldığımız bilgiye göre inşallah Ramazan ayından sonra hızlı bir şekilde hastanemizin faaliyete geçmesi için gayretle devam ediyorlar. Lapseki'de bir çok alanda hem merkezi idarenin hem de yerel yönetimlerin yatırımları var hastanemizde bunlardan bir tanesi özlemle, hasretle vatandaşlarımızın beklediği hastane çok kısa zamanda kavuşacağız. Tabi çok uzun bir süreçten sonra bu hastaneye kavuşulacak arazi probleminin çözülmesinden sonra hayata geçen bir hastane. Tabi bu süreçtedir çok katkı sunan oldu ama özellikle sayın vekilimiz Bülent beyin özel gayretleriyle ilçemiz yeni hastanesine kavuşmuş olacak kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz. Bizden hiçbir zaman gayretini esirgemeyen sayın valimize de teşekkürlerimizi sunuyoruz.''



Burası Çanakkale


Geri Dön