23 / 04 / 2024

Larus Palas ve Larus Loft satışa çıktı!

Larus Palas ve Larus Loft satışa çıktı!

Mimar Hakan Kıran müteahhitliği tarafından İstanbul'da inşa edilen Larus Palas ve Larus Loft projeleri satışa çıktı. 2 projede toplam 170 konut yer alıyor.



Kabataş Meydan projesi ve Haliç Metro Geçiş Köprüsü'nün mimarı olan Hakan Kıran tarafından müteahhitliği yapılan Larus Palas ve Larus Loft projelerinin ikinci etabı satışa çıktı.


Eyüp Göktürk mahallesinde 2012 yılında inşaatına başlanılan Larus Palas projesi satışta. Toplam 65 konuttan oluşan projede daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 



 Larus Palas ve Larus Loft satışa çıktı!



2 yıl öncesinde satış çıkan Larus Palas'ın 10 günde yarısı satıldı. Diğer yarısını da satmak için çalışıyor.


3. havalimanın çevresindeki konut ihtiyacını karşılamak için inşa edilen Larus Loft projesinin ikinci kısmı satılıyor. 105 konuttan meydana gelen projede daireler 1+1 ve 2+1 şeklinde dizayn edildi.



 Larus Palas ve Larus Loft satışa çıktı!



Mehmet Kıran, proje ile ilgili olarak,  Kıran, “Larus Palas'ta daha büyük daireler var. Türkiye'nin konutta en büyük problemi kimsenin ‘ata evi' diye bir evi kalmadı. Üç çocuğu olan bir ailenin üç çocuğu da ayrı evlerde doğuyor. Bu da bizi köksüzleştiriyor. Ben açıkçası Larus Palas'ın kök salınabilecek bir bina olduğunu iddia ederek dizayn ettim. İnsanlar burayı alsınlar sonra çocukları olsun ve onlar devam etsin. Bu bina eser niteliği kazanarak içinde yaşayan kişilerin hikayesiyle devam etsin istedim” dedi. 




Sözcü


Geri Dön