16 / 04 / 2024

Lastik İş Oteli'nin temeli atıldı!

Lastik İş Oteli'nin temeli atıldı!

Lastik İş Sendikası ’nın Başiskele sahil şeridinde Wellborn Otel’in yanında 9 dönüm arazide yaptıracağı 5 yıldızlı otel projesi için ilk kepçe bugün düzenlenen törenle vuruldu.




Lastik İş Sendikası’nın Başiskele sahil şeridinde Wellborn Otel’in yanında 9 dönüm arazide yaptıracağı 5 yıldızlı otel projesi için ilk kepçe bugün düzenlenen törenle vuruldu. Törene Lastik İş Sendikası Genel Başkanı Abdullah Karacan, Genel Sekreter Alaaddin Sarı, Mali Sekreter İhsan Malkoç, Genel Başkan Yardımcısı Necdet Ulusoy ve Lastik İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Tezcan Ay, otel binasının yapımını üstlenen BBS Proje sahibi CHP’li Selman Yıldırım ve sendika üyeleri katıldı.

 

200 KİŞİLİK İSTİHDAM

Otelin yaklaşık 2,5 yıl içerisinde tamamlanacağını ve toplum 25 milyon liraya mal olacağını söyleyen Karacan, “Otelimizde yaklaşık 200 kişiyi istihdam edeceğiz. Otelin yanında bulunan alana da 1000 araçlık otopark yapacağız. Otelin karşısında sahil bölümünde bulunan 2 dönümlük alanı da satın aldık. Bu araziye kafeterya yapacağız. Hayal denilen projeleri hayata geçiriyoruz. Yakın bir zamanda İşçi Hastanesi Projemizi de hayata geçirmek istiyoruz” dedi.



Manşet Kocaeli


Geri Dön