25 / 04 / 2024

Lastik-İş'in Kocaeli'deki otelinin temeli 8 Mayıs'ta atılacak!

Lastik-İş'in Kocaeli'deki otelinin temeli 8 Mayıs'ta atılacak!

Genel Başkanlığını Abdullah Karacan’nın yaptığı Lastik - İş Sendikası ilimizdeki üyelerine yeni tesisler kazandırmayı sürdürüyor.



Genel Başkanlığını Abdullah Karacan’nın yaptığı Lastik-İş Sendikası ilimizdeki üyelerine yeni tesisler kazandırmayı sürdürüyor.


 Lastik-İş sendikasının çok şık olan Başiskele sahilindeki kafeteryası, Genel Başkan Abdullah Karacan’ın katılacağı törenle hizmete açılacak. Lastik-İş üyeleri ve Kocaelililer, İzmit Ömer Türkçakal Bulvarı üzerindeki sosyal tesis ile restaurantların ardından Lastik-İş imzalı çok güzel bir tesise daha kavuşacak. Lastik-İş Sendikası’nın Başiskele Körfez Mahallesi Liman Caddesi sahil yolu No: 23 sahilinde denize sıfır konumdaki tesiste ilk etapta aperatif yiyecek, sıcak soğuk içecekler sunulacak. Yakın gelecekte, dünya mutfaklarından yemekler de menüye alınacak. Tesis, 8 Mayıs Cuma günü saat 17.00’de törenle hizmete açılacak. Lastik-İş Sendikası’nın Başiskele sahilinde yaptıracağı 120 oda, 252 yatak kapasiteli 5 yıldızlı otel de hızla ilerliyor. 8 Mayıs günü, kafenin açılışının ardından inşaatı devam eden bu süper lüks otelin de resmi temel atma töreni gerçekleştirilecek. 



Kocaeli Manşet


Geri Dön