29 / 03 / 2024

Laundromat Pop-Up Shop 1 Eylül'de City´s Nişantaşı´nda açılacak!

Laundromat Pop-Up Shop 1 Eylül'de City´s Nişantaşı´nda açılacak!

Laundromat Pop-Up Shop etkinliği " Vogue Fashion's Night Out"  kapsamında 1 Eylül'de açılıyor



Modanın merkezi Nişantaşı'nın en gözde alışveriş merkezi City's Nişantaşı; sanat, moda ve tasarımın buluştuğu  yepyeni bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. City´s Nişantaşı  ile ortaklaşa gerçekleştirilen "Laundromat Pop-Up Shop" etkinliği " Vogue Fashion's Night Out"  kapsamında 1 Eylül'de açılıyor.

Genç Türk tasarımcıların Galata'da "Laundromat; mağaza içinde mağaza" konseptiyle oluşturdukları  tasarımlar 1-16 Eylül 2010 tarihleri arasında City's Nişantaşı´nın en üst katında, "Laundromat Pop-Up Shop" etkinliği çerçevesinde hayat bulacak.

16 gün sürecek etkinlikte; Zeynep Tunuslu, Simay Bülbül,Günseli Türkay ve Müge Ersin gibi birçok ünlü tasarımcının eserleri  sergilenecek.  İstanbul Moda Akademisi ögrencilerinin de yer alacağı pop-up shop etkinliğinin kapanışı 16 Eylül akşamı Vogue'un "Fashion´s Night Out" kapsamında gerçekleştirilecek.

Wearable Art Sergisi City´s Nişantaşı´nda...

"Laundromat Pop-Up Shop"ın içinde 16 Eylül'e kadar yer alacak olan bir başka etkinlik ise "Wearable Art" sergisi.  "Mozaik"in sponsorluğunda Charles/Ray Eames, Arne Jacobsen, Verner Panton, Antonio Citterio, Philip Starck gibi tasarımcıların mobilya ve aydınlatma tasarımlarıyla zenginleşen mekan'da   deriden kağıda, keçeden tespih ipine birçok farklı malzeme ve teknik ile yapılmış, giyilebilir sanat eserlerinin yer alacağı sergi iyi bir tasarım anlayışıyla sanatla zanaati buluşturuyor.  Serginin küratörleri ise Laundromat ortakları iki mimar Yasemin Özeri ve Öykü Thurston olacak.

"Fashion's Night Out" City´s Nişantaşı´nın büyülü atmosferiyle buluşuyor!

Daha önce Londra,Paris, NewYork gibi modaya yön veren şehirlerde düzenlenen "Fashion's Night Out" etkinliği İstanbul'da bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek. City´s Nişantaşı´nın etkileyici atmosferinde düzenlenecek bu gecede, etkinliğe katılan mağazalar kapılarını gece yarısına kadar açık tutacak. Bu geceye özel olarak "Laundromat Pop-Up Shop" ziyaretçilere bir kapanış partisi organize edecek.

City's Nişantaşı´nda yapılacak sanat, moda ve tasarımın buluştuğu "Laundromat Pop-Up Shop" etkinliği 2 hafta sürecek.

Katılan Tasarımcılar:

Zeynep Tunuslu, Simay Bülbül, Müge Ersin, Güneş Dericioğlu, Nihan Peker, Cashmere in Love, Günseli Türkay, Jale Hürdoğan, Çiğdem Akın, Nejla Güvenç, Umut Eker, Ümit Aybek, Özlem Erkan
Mariposa, Berna-Rana Canok, Deniz Kaprol, Öykü Thurston, Yasemin Özeri ve IMA öğrencileri.

Sergi Katılımcıları:

EtceTura (Ezra-Tuba), Devran Mursaloğlu, Zeynep Tunuslu, Siren Ertan, Simay Bülbül, Günseli Türkay, Nihan Peker, Öykü Thurston, Yasemin Özeri.

City´s Nişantaşı Hakkında

Türkiye´nin ve Avrupa´nın sayılı alışveriş merkezleri arasında yer alan, moda ve yaşam merkezi City´s, şehrin en prestijli noktası Nişantaşı, Teşvikiye Caddesi´nde; büyüleyici mimarisi, tüm yaş ve gelir gruplarına hitap eden ulusal ve uluslar arası birbirinden özel markaları, keyifli cafe&restaurantları ve benzersiz hizmetleriyle bir "Life Style Center" olarak konumlanmaktadır. City´s Nişantaşı, CityLife sinemaları ve 6 katlı, 1600 araç kapasiteli ve 7/24 açık otoparkıyla da Nişantaşı´nın nabzını tutmaktadır.


Geri Dön