25 / 04 / 2024

LaVie İstanbul Küçükçekmece ödemeleri!

LaVie İstanbul Küçükçekmece ödemeleri!

Firma: ANF Proje Ortaklığı

Daire alanlarının 48 metrekareden başlangıç gösterdiği LaVie İstanbul projesi İstanbul Küçükçekmece 'de inşa ediliyor. LaVie İstanbul Küçükçekmece ödemeleri kapsamında 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor.



Daire seçenekleri arasında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde alternatiflerin bulunduğu proje 7 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Proje  ANF Proje Ortaklığı  imzası ile inşa ediliyor.


Ortak donatı alanları arasında projede sauna, yürüyüş parkuru, açık-kapalı havuz, fitness, çocuk oyun parkı ve çok amaçlı toplantı salonu, basketbol-voleybol sahası gibi imkanlar bulunuyor.


ANF Proje Ortaklığı imzası ile inşa edilen projede konut büyüklükleri 48 metrekareden başlayıp 120 metrekareye kadar yükseliyor. Proje konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı’na 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.


Toplam 109 tane daire ve 5 tane ticari birimden meydana gelen projede daire teslimleri 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje İstanbul Küçükçekmece'de inşa ediliyor.


LaVie İstanbul Küçükçekmece ödemeleri kapsamında daire fiyatları 217 bin TL'den başlıyor kata ve cepheye göre yükseliyor. Projede ödeme planı kapsamında 5 bin TL peşinat ödeniyor ve 120 ay vadelendiriliyor.


Adres: Tevfikbey Mahallesi, İstiklal Caddesi, (Osman Zeki Öngör ilkokulu yanı) Küçükçekmece / İSTANBUL


Telefon: 0212 590 15 15

www.lavieistanbul.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


Geri Dön