19 / 04 / 2024

Lazzoni Joyce Elizabeth ürünlerini tanıttı!

Lazzoni Joyce Elizabeth ürünlerini tanıttı!

Lazzoni Joyce Elizabeth ürünlerini tanıttı. Nostaljik ve romantik çizgileriyle Lazzoni Mobilya’nın zarif çizgisi olmayı başaran dünyaca ünlü tasarımcı Joyce Elizabeth’in ortaya çıkardığı yeni stil yatak odaları, ilgi çekiyor...



Lazzoni Mobilya, Türk mobilyasını, küresel bakışla bütünleştirerek, alanında dünya pazarının önemli aktörlerinden biri olmayı başarıyor.  Özellikle büyükşehirlerde yaşayanların ihtiyaçlarına odaklanan Lazzoni, yatak odalarında da  ABD’nin genç ve başarılı tasarımcısı Joyce Elizabeth ile klasik ve modern tarzı, ince bir çizgi ile birleştirdi.


Firmanın dördüncü kuşak temsilcisi Efe Kababulut, koleksiyonda keskin çizgilerden kaçınılmasının yanı sıra renklerin dilinin de sonuna kadar kullanılmasının dikkat çekici olduğunu söyledi.


Joyce Elizabeth koleksiyonu yatak odalarının kısa sürede yurt içi ve dışında büyük beğeni topladığını ifade eden Efe Kababulut, renklerle birlikte yatak odalarında sade bir şıklığı, aynı zamanda ferahlığı yaşatmayı hedeflediklerini kaydetti. Kababulut, şunları söyledi:


“Joyce Elizabeth ile güzel bir uyum yakaladık. Birbiri ile örtüşmeyen stilleri bir araya getirerek yeni bir stil yarattı. Onun ince çizgileriyle birlikte Lazzoni, zarafetin doruk noktasına ulaştı. Elizabeth ile beraber çalıştığımız her projeden farklı tatlar aldık, farklı şeyler öğrendik. Joyce Elizabeth, bizi kısa sürede çözdü. Koleksiyonu ile sadece Türkler’e değil modern yaşam tarzını benimseyen tüm insanlara hitap etmeyi başardı. Sanırım koleksiyonun çok beğenilmesindeki etkenlerden biri ve belki de en önemlisi de Elizabeth ile Lazzoni’nin yakaladığı bu eşsiz ahenk. Mat lake yatak Elizabeth’in yatak odalarında modern ve sadeliği bir arada yakalamak isteyenlere sunduğu alternatiflerden sadece biri.  Yatak karyola ayaklarının bombeli kesilmiş olması klasik bir hava yaratırken yatak başlığının aynı oranda açılı kesilmesi farklı bir uyum yaratıyor.”


-Lazzoni-


Dünya çapında üne sahip Lazzoni Mobilya, ünlü tasarımcılar tarafından hazırlanan koleksiyonlarıyla, müşterilerine dünya standartlarındaki kalite ve konforu bir arada sunuyor. 61 yıllık tecrübesine eklediği yenilikçi yaklaşımıyla her geçen gün daha da büyüyen Lazzoni,  dünyaca ünlü GuseppeNicoletti ve ailesi ile çalışırken, döşemelerinde de yine İtalyan deri  devi olan GruppoDani’nin derilerini kullanıyor. Lazzoni, tasarım noktasında ABD’nin genç ve başarılı Joyce Elizabeth'le çalışmakta.


Türkiye’nin ilk ve tek, sadece online mobilya markası Nuev’i de bünyesinde barındıran Lazzoni, ABD’deki New York  ve  New Jersey’in yanında Almanya ve Kuala Lumpur  şubeleri ile ününü ülke sınırlarının ötesine taşıdı. Lazzoni, ayrıca Ankara’da 2, İstanbul’da 5, İzmir, Antalya ve Kıbrıs’ta bulunan mağazaları ile de ağını her geçen yıl genişletiyor.



Geri Dön