28 / 03 / 2024

Lazzoni'den sonra İpek Mobilya'da inşaat sektörüne adım attı!

Lazzoni'den sonra İpek Mobilya'da inşaat sektörüne adım attı!

KAYSERİ Mobilya sektörünün markalarında biri olan İpek Mobilya, İSO 500 listesinde yer alan maden tesisi Çinkom gibi firmaları bünyesinde bulunduran İpek Grup, İpekar İnşaat şirketi ile inşaat sektörüne adım attı.



Daha önce yaptığı alışveriş merkezleri ile inşaat alanında tecrübe edinen İpek Grup inşaat sektöründe faaliyet gösteren Altınok Kardeşler ile ortaklık yaptı. Grup, İpekar İnşaat ile İstanbul,  Ankara  ve Kayseri'de yapacakları lüks konutları müşterilerine sunacak. 


İlk projelerinin lansman toplantısında konuşan İpek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan, konut alanında ilk durak olarak Kayseri'yi seçtiklerini belirtti.' İpek Diamond' adlı projeleri hakkında bilgi veren Arslan , "Kayseri'nin Erciyesevler muhitinde yapılacak ilgili bütün planlarımızı ve tedarik sürecimizi tamamladık. Doğayla dost projeleri benimsiyoruz. Aslında proje önceliğimiz İstanbul'daydı. Kayseri'deki projelerimiz ön plana çıkınca İstanbul'daki şirketimizi Kayseri'ye getirdik. Diamond projemizle 130 konut inşaatını 2016 yılında bitireceğiz. Bu dairelerimiz 240 -280 metrekare alana sahip olacak. Konforlu yaşam alanlarından vale hizmetine kadar en ince ayrıntısına kadar düşündüğümüz projemizde daire fiyatlarını 705 bin 503 lira ile 790 bin 176 bin lira arasında değişecek. Kayseri'de bu projemizin ardından farklı bölgede 800 konutluk bir projemiz olacak " dedi. 


Dünya


Geri Dön