29 / 03 / 2024

Lazzoni’nin otel projesine İdeal Standard damgası!

Lazzoni’nin otel projesine İdeal Standard damgası!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip, dünyanın lider markası Ideal Standard, turizm sektöründeki önemli projelere imza atmaya devam ediyor. Lazzoni’nin otel projesine İdeal Standard damgası...



200 yıllık köklü bir geçmişe sahip, dünyanın lider markası Ideal Standard, turizm sektöründeki önemli projelere imza atmaya devam ediyor. Ideal Standard, yenilikçi ve tasarım odaklı banyo çözümleriyle Lazzoni Grubu'nun dikkat çeken turizmdeki ilk projesi İstanbul Sütlüce’deki Lazzoni Hotel’in tercihi oldu. 


Mükemmel bir banyo için tüm tasarım alternatiflerini geniş bir ürün yelpazesinde sunan dünya devi Ideal Standard, tasarım ve hizmet alanındaki deneyimi ile Lazzoni markası tarafından özenle hayata geçirilen Lazzoni Hotel projesinin banyolarına, zarif ve şık tasarımlarıyla damgasını vurdu.


Lazzoni Banyoları Strada Serisi ile Modernleşti 

Lazzoni Grubu'nun ödüllü tasarımcıları tarafından benzersiz bir şekilde tasarlanmış ve döşenmiş olan, detaylardaki şıklığı ile dikkat çeken proje, klasik ve modern yapısıyla Avrupa Eklektik tarzını yansıtan bir şekilde dizayn edildi.  132 banyonun Ideal Standard tarafından dekore edildiği Lazzoni Hotel projesinde, yine eklektik tarzı temsil eden, geometrik şekilleri ve sade tasarımıyla banyolara modern bir hava katan StradaO Serisi asma klozetler ve Strada Serisi lavabolar kullanıldı.



Geri Dön