27 / 04 / 2024

Le Jardin d´Oliviers Projesi kira kazandırıyor!

Le Jardin d´Oliviers Projesi kira kazandırıyor!

Arthur&Miller Real Estate, projeden daire alanlara hem tatil yaptırıyor hem kira getirisi sağlıyor



Bodrum Yalıkavak´ta bulunan Le Jardin d´Oliviers projesinin pazarlamasını üstlenen Arthur&Miller Real Estate, projeden daire alanlara hem tatil yaptırıyor hem kira getirisi sağlıyor.
 
Arthur&Miller Real Estate, tatili yatırıma dönüştüren bir projenin pazarlamasını üstlendi. Bodrum Yalıkavak´taki "Le Jardin d´Oliviers" projesinden ev sahibi olan yatırımcılar, konutlarını yılın 4 haftası kendileri kullanıyor, geri kalan zamanda ise dairesini, tesisi butik otel olarak işletecek olan firmaya kiralıyor. Senelik yüzde 10 kira garantisinin bulunduğu konutlarda bir oda, banyo, balkon ve bahçe bulunuyor. Toplam 22 konut bulunan projede fiyatlar 110 bin TL. Büyüklüğü 3 bin 76 metrekare olan arsada 4 blok halinde bahçe veya teras kullanımlı olarak projelendirildi.
 
Kullanmadığın zaman kirala
Yılın 4 haftası dairesini yazlık olarak kullanabilen yatırımcı, geri kalan aylarda ise işletme sahibine kiralıyor. Tesisi butik otel olarak işleten firma, yatırımcıya konutun yüzde 10´u kadar kira garantisi veriyor. Böylece projeden 110 bin TL´ye daire sahibi olan yatırımcı, hem Bodrum´da tatil yapabiliyor hem de kira geliri elde ediyor. Bu modelde yatırımcı, sahip olduğu daire için ödediği parayı, elde ettiği kira geliriyle kısa zamanda amorti edebiliyor.
 
Zeytin ağaçlarıyla çevrili saklı bahçe içinde yer alan Le Jardin d´Oliviers´te; açık havuz, yaz-kış hizmet veren café-bistro-bar-restaurant, özel sinema salonu, özel masaj salonu, jacuzzi, fitness / spor salonu ve toplantı salonunun olduğu bir de sosyal tesis bulunuyor.
Emlakkulisi

Geri Dön