16 / 04 / 2024

LED ve Aydınlatma Fuarı 6-9 Ekim'de!

LED ve Aydınlatma Fuarı 6-9 Ekim'de!

LED alanında dünyanın nadir fuar ve etkinliklerinden, yeni nesil Aydınlatma alanında Türkiye ve bölgedeki en büyük fuarı olan LED ve Aydınlatma Fuarı, global sektörü 12. kez buluşturmaya hazırlanıyor




Elektrik ve Elektronik Yan Sanayi Fuarları ile birlikte düzenlenecek olan LED ve Aydınlatma Fuarı 6-9 Ekim 2016 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi (IFM) 9. ve 10. hollerde gerçekleşecek.


LED ve Aydınlatma Fuarı’nın içeriğinde yapılan önemli düzenleme ile daha önce ELEX adı altında düzenlediğimiz elektrik fuarımızın içerdiği sektörlerin önemli bir kısmını, LED ve Aydınlatma Fuarı’nın içeriğine ekleyerek fuarımızı iç elektrik tesisatını da kapsayacak şekilde düzenledik. Bu yeniden yapılanma ile sektörün tüm kesimlerini tek fuar başlığı altında bir araya getirme olanağını yaratıyoruz.


LED ve Aydınlatma Fuarı; 2016 yılından itibaren binaya gelen enerjinin elektrik panolarından başlayarak, aydınlatmanın elde edildiği son noktaya gelinceye kadar olan sürecindeki ürünlerin tamamını kapsayan bir fuar olarak sektöre hizmet verebilecek.


Geri Dön