20 / 04 / 2024

Led&Led Aydınlatma, Electronist ve Elex Fuarları devam ediyor!

Led&Led Aydınlatma, Electronist ve Elex Fuarları devam ediyor!

LED aydınlatma piyasasının tek buluşma platformu Uluslararası Led&Led Aydınlatma, birlikte düzenlendiği Uluslararası 4. Electronist ve 4. Elex Fuarları sektörü ve ilgilileri buluşturmaya devam ediyor.



11. kez düzenlenmesiyle sektörde geleneksel hale gelmiş bir organizasyon olan, LED aydınlatma piyasasının tek buluşma platformu Uluslararası Led&Led Aydınlatma, birlikte düzenlendiği Uluslararası 4. Electronist ve 4. Elex Fuarları sektörü ve ilgilileri buluşturmaya devam ediyor. İstanbul Fuar Merkezi 9-10-11. hollerde düzenlenen bu üç fuar, sektörlerinin öncü firmaları olan katılımcıları ve sergiledikleri son teknoloji ürünleriyle ziyaretçilerin ilgisini çekmeyi sürdürüyor.


Uluslararası 11. Led&Led Aydınlatma, 4. Electronist ve 4. Elex Fuarları, katılımcı firmaların stantlarında düzenledikleri şov ve sunumların yanı sıra fuarlarla eş zamanlı olarak düzenlenen yarışma, konferans ve oturum gibi etkinlikler de sektörde adlarından söz ettiriyorlar. Bu etkinliklerden, değerli akademisyen ve uzmanların söz aldığı Led ve Elex Konferansları’nda sektör adına önemli tartışmalar yapılırken, söz konusu konferanslar LED aydınlatma ve elektrik sektörlerinin gelişmesi ve büyümesi için önerilen çözümlerin masaya yatırıldığı ve büyümeye ışık tutacak bilgilerin paylaşıldığı etkinlikler olarak kayda geçti.



Pelsan Aydınlatma’nın sponsor olduğu ve büyük bir çekişmeye sahne olan 6. Led Yarışması’nda ise ilk gün proje sahiplerinin jüri üyelerine yaptıkları sunumun ardından, ilk üçe girmeyi başaran proje sahiplerine gerçekleşen törenle ödülleri takdim edildi.



LED teknolojisinin tüm dünyadaki yükselen grafiğine benzer bir tablonun rakamlara bakıldığında Led&Led Aydınlatma Fuarı’na da yansıdığını çok açık bir şekilde görebilmekteyiz. 2014 yılında 259 firmanın katılımcı olarak yer aldığı Led&Led Aydınlatma Fuarı’nda, 2015 yılında ise 312 firma yer almaktadır. Yine 2014 yılında firmalar tarafından tutulan alan 10.200 m2 iken, 2015 yılında bu rakamın 12.840 m2 çıktığını görüyoruz.



11. Uluslararası Led&Led Aydınlatma Fuarı’nın yanı sıra, 4. Uluslararası Electronist Fuarı’na da ev sahipliği yapan bu dev organizasyonla, her türlü elektronik cihaz, komponent ve gömülü sistem fuar ziyaretçileriyle buluşuyor. İFM 11. holde düzenlenen 4. Elex Fuarı ise Türkiye’nin ‘En Teknik Elektrik Fuarı’ olup elektrik sektörüne yön veren bir organizasyon olarak devam etmektedir.



Geri Dön