26 / 04 / 2024

Legrand'dan Celest antimikrobiyal serisi!

Legrand'dan Celest antimikrobiyal serisi!

Legrand, kendi dezenfeksiyonunu sağlayarak, mikropların çoğalıp yayılmasını engelleyen, Sistem Armada, Plexo IP55 ve Celest antimikrobiyel serileri ile ticari ve topluma açık alanlar için yüksek hijyen sunuyor.



Bir çok yenilik konusunda öncü olan Legrand, ürün portföyünde yer alan antimikrobiyel ürünleri ile evler, işyerleri ve hastaneler gibi alanlarda kalıcı hijyen şartları sağlıyor. Antimikrobiyel malzeme ile Ag+ gümüş iyonlarının birleşmesinden oluşan ürün yapısına sahip antimikrobiyel ürünler 5 yıl boyunca, %99.9 kendi dezenfeksiyonunu sağlayarak mikropların çoğalıp yayılmasını engelliyor. Özel tasarlanmış ürünler pürüzsüz ve parlak yüzeyleri sayesinde üzerinde toz barındırmıyor. Geniş mikrop türü üzerinde etkili olan Legrand antimikroniyel ürünler konusunda uzman ve Fransa merkezli bağımsız test laboratuarı BDOTECH GERMANDE tarafından belgeli.


Sistem Armada Antimikrobiyel Seri

Sağlık kurumları, laboratuarlar, banyolar ve tuvaletler gibi alanlarda, Sistem Armada serisi antimikrobiyel ürünleri ile rakipsiz olan ürün yelpazesini daha da genişletiyor. Yapısı itibari ile modüler olan Sistem Armada serisi,  antimikrobiyel ürünlerle birlikte modüler antimikrobiyel seri olarak da çözüm sunuyor. Bu seride bulunan bazı mekanizmalar; anahtar, komütatör, vavien ve liht butonları, prizler, çerçeveler, sensörlü anahtarlar, data ve telefon prizleri, panjur stor kumanda anahatarları, etiketli yansıtıcılar, dokunmatik anahtarlar ve boşluk kapaklarıdır. 


Plexo IP55 Antimikrobiyel Seri

Dış alanlar, otoparklar ve nemli ortamlar için tercih edilen bu seri,  IP55 koruma sınıfında bulunuyor. Hem antimikrobiyel hem de IP55 koruma sınıfı özelliği ile bu alanda rakipsiz olan PLexo serisi, özel tasarlanmış pürüzsüz ve parlak yüzeyi sayesinde üzerinde toz barındırmıyor. Bu seride bulunan bazı mekanizmalar; anahtar, komütatör, vavien ve liht butonları, sıva altı veya sıva üstü montaj aksesuarları, komple veya modüler ürünlerdir. 


Celest Antimikrobiyel Seri

Şık ve özgün tasarımıyla görenleri kendisine hayran bırakan Celest antimikrobiyel seri, konutlar için sunduğunu estetik formdaki ürünleriyle hijyenik çözümler sunarken, dekorasyonda fark yaratıyor. Celest antimikrobiyel tuş kapağı ve mekanizmalar ile mikropların çoğalıp yayılmasını engelliyor. 


Geri Dön