29 / 03 / 2024

Legrand'dan çocuk odalarına renkli aydınlatmalar!

Legrand'dan çocuk odalarına renkli aydınlatmalar!

Legrand, kız ve erkek çocuklarının sevdiği yeşil, mavi, mor ve pembe renk seçeneklerine sahip Ledli gece lambası ile çocuk odalarını aydınlatıyor.



Legrand, kız ve erkek çocuklarının sevdiği yeşil, mavi, mor ve pembe renk seçeneklerine sahip Ledli gece lambası ile çocuk odalarını aydınlatıyor. Enerji tasarrufu sağlayan farklı renk alternatiflerine sahip Ledli gece lambası ile Legrand, çocuklara rengarenk ve eğlenceli bir dünya sunuyor. 


Fonksiyonel ve estetik ürünleriyle yaşam alanlarını güzelleştiren Legrand,  enerji verimliliği sağlayan Ledli gece lambası ile çocuk odalarına renk katıyor. Legrand Ledli gece lambası, geceleri uyurken, loş bir aydınlık isteyen çocuğunuz için doğru bir seçim olacak.


Farklı Renk Alternatifleri

Yeşil, mavi, mor, pembe ve üzerine istenilen çizimi yapabileceğiniz beyaz zemin seçeneklerine sahip Ledli gece lambası,  çocuk odalarının havasını değiştiriyor.  Çocuklar istedikleri çizimleri yapabileceği bu gece lambasıyla, odalarında daha eğlenceli vakit geçiriyor. 


Prizden Çıkarmanıza Gerek Kalmasın 

Prize takılıyken gün ışığını algıladığında elektrik tüketimini kesen Legrand Ledli gece lambası, karanlık ortamı hemen aydınlatabildiği için çocuk odalarında ve yatak odalarınızda rahatlıkla kullanılabiliyor. Uyandığınızda prizden çıkarmanıza gerek kalmayan Ledli gece lambası, ortamı aydınlık olarak algıladığında içindeki sensör sayesinde elektrik tüketimini kesiyor. 


Enerji tasarruflu Legrand Ledli gece lambası, çocukların, yaşlıların ve henüz uyandığında algısı kapalı olan bireylerin güvenliği için uygun bir ortam sunuyor.  


*Legrand Ledli gece lambasına tüm Türkiye' deki Legrand ürün satışı yapan elektrik mağazalarından ve yapı marketlerden ulaşabilirsiniz.  


*Ürünün tavsiye edilen satış fiyatı; 19,90 TL' dir.



Geri Dön