25 / 04 / 2024

Lennar International Türkiye ofisini Zorlu Center'da açtı!

Lennar International Türkiye ofisini Zorlu Center'da açtı!

Zorlu Center'da yer alan ofisin açılış törenini Lennar International Başkanı Chris Marlin ve Projebeyaz Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun gerçekleştirdi.



ABD'nin ünlü gayrimenkul yatırımcısı Lennar International Türkiye ofisini Zorlu Center'da açtı. Projebeyaz Uluslararası Gayrimenkul ortaklığıyla gelen Lennar International emlak sektöründe Türk yatırımcıyı ABD'deki fırsatlarla tanıştıracak. Zorlu Center'da yer alan ofisin açılışını Lennar International Başkanı Chris Marlin ve Projebeyaz Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun gerçekleştirdi. 

Chris Marlin, Boğaziçi Üniversitesi Mezunları Derneği üyelerine ABD'de deki yatırım fırsatları konulu bir seminer verdi. Seminerde Türkler'in Amerika emlak piyasasına ilgisi, ABD'den hangi şartlarda ev alınabileceği, ev alanlara vatandaşlık hakları, yasalar, konularını anlatan Marlin, 18 eyalet 6o'dan fazla şehirde Türk yatırımcıları bekleyen fırsatların olduğunu söyledi. 

'ABD'DE KONUT KENDİNİ 10 YILDA AMORTİ EDİYOR' 

Chris Marlin seminerde, Başta Miami, Orlando, Los Angeles, Dallas, New York olmak üzere 60'dan fazla şehir ve 18 eyalette yer alan projelerini tanıttı. 

Türk yatırımcılar için ABD'nin bir fırsatlar ülkesi olduğunu belirtti. 150 bin dolardan başlayıp 3 milyon dolara kadar yatırım fırsatları olduğunu söyleyen Marlin, ortalama 300 ile 500 bin dolara aldığınız evi kiraya verdiğinizde, yıllık getirişinin 40 bin ile 60 bin dolar arasında olduğunu belirtti. 

ABD VATANDAŞLIĞI İÇİN 500 BİN DOLAR YATIRIM 

Marlin yaptığı konuşmada, 'ABD'de 500 bin dolar EB5 yatırımı yapılması halinde ABD vatandaşı da olunabiliyor. Ayrıca gelişmiş ve işleyen kurallar sayesinde ABD kanunları ile de bu yatırımcılar korunuyorlar' dedi. Chris Marlin, Lennar International olarak bu yatırım programında da ABD'de konut sektörüne yatırım yapacaklar için de öncü bir çözüm ortağı olduğunu belirtti. 

Marlin Türkiye emlak sektörü ile ilgili yaptığı değerlendirmede 'Son 15 yılda özellikle İstanbul'da olmak üzere Türkiye'de emlak yatırımları çok arttı. Bütün ülkede altyapı ve üstyapıda bir hareket var. Bu bilinçli hareketin oluşturduğu gelişme ve büyüme gibi etkileri biz doğrudan görebiliyoruz' dedi. 



Taraf


Geri Dön