19 / 04 / 2024

Lens Yapı 3.5 milyar TL'lik projeye başlıyor!

Lens Yapı 3.5 milyar TL'lik projeye başlıyor!

Lens Yapı Kurtköy ve Ataşehir'de 3.5 milyar TL toplam satış bedeli olan iki projeyi satışa çıkarmak için gün sayıyor.



Referandum sonuçlarını değerlendiren Lens Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Kutlu "Referandum sonucu , 2023 hedeflerine ulasmak icin milletimiz tarafindan atılmış büyük bir adım. Bu bağlamda Lens Yapi olarak bizde genç nüfusa istihdam sağlayarak ülke ekonomisine katki sağlamak adına, yatırımlarımıza hız vermeyi planlıyoruz. Sonuça Türkiye açısından son derece olumlu. 3.5 milyar TL toplam satış bedeli olan Ataşehir ve Kurtköy'deki iki projemizi olabilecek en kısa sürede satışa çıkacağız" dedi.


Gayrimenkul piyasasında siyasal istikrar sorununun her zaman piyasaları olumsuz etkilediğini hatırlatan Kutlu başkanlık sistemi ile bu sorunun aşıldığına dikkat çekti.


Kurtköy'de yapımı devam eden Lens İstanbul projesine de referandum sonuçlarının yansıyacağını söyleyen Mert Kutlu "Kurtköy metroyu bekliyor. referandum sonuçları Tüm Türkiye'de olduğu gibi Kurtköy'de de altyapı yatırımlarını hızlandıracak. Ayrıca Sabiha Gökçen Havalimanı daha aktif hale gelecek. uzun vadede kapasite artışı devam edecek. Tüm bu gelişmeler Kurtköy'e olumlu yansıyacak" diye konuştur.


Mert Kutlu: Şimdi konut almanın tam zamanı!



Geri Dön