25 / 04 / 2024

Leoland City Silivri'de 495 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Leoland City Silivri'de 495 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Firma: Arslan İnşaat

Proje: Leoland City

Arslan İnşaat'ın Silivri'de hayata geçirdiği Leoland City projesinde villaların fiyatları 495 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projede hemen teslim 15 villa satışa sunuluyor.



İstanbul'un Silivri'de inşa edilen  Leoland City  projesinde son 15 villa satışa sunuluyor. 15 bloktan oluşan projede teslimler hemen gerçekleşiyor.


Arslan İnşaat imzası taşıyan Leoland City Silivri 19 bin 960 metrekare proje alanına sahip. Proje 30 adet villadan meydana geliyor.


Full deniz manzarasına sahip Silivri Leoland City projesi deprem yönetmeliğine (ABYYHY) uygun olarak inşa edildi. Projede bloklar 3 katlı olarak tasarlandı.


Daire fiyatlarının 495 bin dolardan başlayıp 750 bin dolara kadar yükseldiği Leoland City projesinde dairelerin alanları 330 metrekare olarak dizayn edildi.


Ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabilen Arslan İnşaat Leoland City projesinde açık otopark, sosyal tesisleri, fitness salonu, sauna, açık ve çocuk yüzme havuzları, çocuk parkı ve yeşil alanlar gibi sosyal donatılar yer alıyor.


Tel: 0533 467 24 84

Web: www.arslaninsaat.com

Meryem KURTULDU/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön