25 / 04 / 2024

Levent Eyüpoğlu MallAssist adıyla yönetim şirketi kurdu!

Levent Eyüpoğlu MallAssist adıyla yönetim şirketi kurdu!

Kiralama, inşaat, alışveriş merkezi yönetimi ve varlık yönetimi alanlarında  faaliyet gösterecek olan MallAssist, kendi alanında uzun yıllar uluslararası bilgi ve deneyim biriktirmiş olan bir ekip tarafından yönetiliyor



Turkmall, yeni markası MallAssist ile farklı profildeki firmalara ve alışveriş merkezlerine de hizmet verecek. Kiralama, inşaat, alışveriş merkezi yönetimi ve varlık yönetimi alanlarında  faaliyet gösterecek olan MallAssist, kendi alanında uzun yıllar uluslararası bilgi ve deneyim biriktirmiş olan bir ekip tarafından yönetiliyor. 

Turkmall CEOsu Levent Eyüboğlu, MallAssistin  kuruluş gerekçeleri arasında gayrimenkul sektöründe artan projelere rağmen yönetici ekibindeki azlığı gösterdi. Kendilerinin profesyonel yapısıyla gerek Turkmall sürecinde gerek Multi ile geliştirilen ortaklık sırasında uluslararası başarılara imza attıklarını belirten Eyüpoğlu, Onlarca proje geliştiren bu ekip, deneyimini, birikimini ve ilişkilerini MallAssistle de paylaşacak.1988 yılından bugüne uzman ekibimizle yaklaşık 1 milyon metrekare kiralanabilir alanda 2  bin 500ün üzerinde mağaza kiraladık. Mağaza karması yaratmak ve markaların uyumlu birlikteliğini sağlamak, her geçen gün büyük önem kazanıyor. Şirketin bir diğer hizmet alanı da alışveriş merkezi yönetimi olacak diye konuştu.


Geri Dön