18 / 04 / 2024

Levent Eyüpoğlu ve Osman Ağca'dan yeni bir şirket!

Levent Eyüpoğlu ve Osman Ağca'dan yeni bir şirket!

Yeditepe Emlak Yatırımları A.Ş.nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Ahmet Akbalık, Başkan Yardımcısı olarak Osman Ağca, Yönetim Kurulu Üyeleri olarak ise Ürfi Akbalık ve Levent Eyüpoğlu görev yapacak...



Yeditepe Emlak Yatırımları Anonim Şirketi, Ürfi Akbalık, Ahmet Akbalık, Levent Eyüpoğlu ve Osman Ağca tarafından Başakşehirde kurulan yeni bir şirket.

50 bin TL sermayeye sahip şirketin iş konusu; İnşaat ve taahhüt işleriyle ilgili bina arsa arazi gibi gayrimenkuller almak satmak kiralamak ve alım satımına aracılık etmek komisyonculuk hizmetleri vermek. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı,kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işleri yapabilir olarak belirlendi.

Yeditepe Emlak Yatırımları A.Ş.nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Ahmet Akbalık, Başkan Yardımcısı olarak Osman Ağca, Yönetim Kurulu Üyeleri olarak ise Ürfi Akbalık ve Levent Eyüpoğlu yer alacak.

Gayrimenkul sektörüne adım atan Ahmet Akbalık, Belek Ela Quality Otel'in sahibi aynı zamanda İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) Başkanvekili olarak; Osman Ağca, Yorum İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı olarak ve Levent Eyüpoğlu ise Turkmall'ın CEO olarak görev yapıyor.

Adres: İkitelli OSB Bulvarı-Başakşehir

 

 


Geri Dön