23 / 04 / 2024

Levent Süt inşaat sektörüne giriyor!

Levent Süt inşaat sektörüne giriyor!

Yeni yatırımlarının süreceğini aktaran Levent Süt Sanayi Genel Müdürü Ali Kılçık, "Firmamız OSB içinde 50 bin metrekarelik alan üzerine kurulu, 5 bin 787 metrekarelik tesisiyle kentin hatırı sayılır gıda markaları arasında yer alıyor...



Yeni dönemde konut yapımı ile birlikte AVM yapmayı da planlıyoruz.Gaziantep Gatem Toptancılar Sitesi'nde üç katlı, Saip Konukoğlu Bulvarı üzerinde ise yedi katlı AVM yapmayı planlıyoruz. Arazilerimizi aldık. AVM'lerin inşaatmı kendimiz yapacağız. 2016 yılında gıda ambalajı üretimine de başlayacağız" açıklamasını yaptı. 


Gıda lojistiği alanında Gaziantep. Kahramanmaraş ve Kilis'te 2 bin 652 noktaya. 20 ana bayilik ve distribütörlük hizmeti veren Levent Süt, 'Ali Kılçık' markasıyla da inşaat sektörüne giriş yaptı. Levent Süt Sanayi Genel Müdürü Ali Kılçık, bu yılın mayıs ayı itibarıyla dört bloktan oluşan bir sitenin inşaatına başladıklarını açıkladı Ali Kılçık, Gaziantep Beylerbeyinde dört bloktan oluşan bir siteye başladıklarmı belirterek, burada 54 daire ve 11 dükkanın yer alacağı bilgisini verdi. Kılçık, "Dairelerimiz bahçeli, anayola sıfır. 2+1 daireler 120 metrekare, 3+1 dairelerimiz 165 metrekare. Fiyatlarımız, 150 bin ila 220 bin TL arasında değişiyor" dedi. Konut projelerinin birinci etabının daha çok Beylerbeyi bölgesinde olacağının altını çizen Kılçık, "Marka bilinirliğimiz arttıktan sonra şehrin muhtelif yerlerinde konut projelerimiz olacak. Öncelikle bir bölgede en iyi kalitede hizmet sunan ve en güçlü inşaat firması olarak markamızı bu özgüvenle tanıtmak istiyoruz. Somasında diğer bölgelere açılmak istiyoruz Ayrıca, iki yeni konutun da projesini çizdik. Bu konutların inşaatına başlayacağız" diye konuştu. 


Zaman içinde bayilikleri arttı Levent Süt'ün kilometre taşlarım anlatan Ali Kılçık, 1990 yılında sadece SEK Süt bayiliği ile yola çıktıklarım, sonrasında Maret ve Aroma Meyva Suları'nın bayiliğini aldıklarım söyledi. Kılçık, "Şu anda SEK Süt, Dimes, Çaykur, Balküpü, Freşa, Beypazarı, Oba Makarna, Tamek, Tariş, Pakten Sağlık Ürünleri, Vanet Sucuk, Enka Süt Ürünleri, Torunoğlu Süt Ürünleri ve Namlı Zeytin gibi ana bayiliğini yaptığımız 20 ürün bulunuyor. Gaziantep, Kahramanmaraş ve Kilis'te 2 bin 652 noktaya distribütörlük hizmeti veriyoruz. Gaziantep'te Oba Makarna ve Önlem Çocuk Bezi ile çalışıyoruz. Naksan Holding ile de dönem dönem çalışıyoruz.49 kişilik istihdamımız var. Şirketi kademe kademe büyüttük" ifadelerini kullandı. 


'Gaziantep Kurumlar Vergisi' sıralamasında her yıl ilk 100 rekortmen içinde yer aldıklarını açıklayan Ali Kılçık, "Levent Süt olarak Gaziantep'in en önemli gıda firmaları arasında yer alıyoruz. Kurulduğumuz günden beri Gaziantep Kurumlar Vergisi sıralamasında ilk 100 rekortmen içinde yer alıyoruz. 1 Ocak 2015 itibarıyla e-ticarete başlıyoruz. Sosyal sorumluluk projelerini önemsiyoruz. Önümüzdeki yıl cami, 2018 yılında da okul yaptıracağız" dedi. 


Dünya ek


Geri Dön