19 / 04 / 2024

LeventLIFE projesi ünlü mimar Roger Klein imzası taşıyacak!

LeventLIFE projesi ünlü mimar Roger Klein imzası taşıyacak!

Baray İnşaat, İmaj İnşaat ve Svot Yapı’nın ortak girişimi ile hayat geçen LeventLIFE Residence II ve LeventLIFE Office’in ana lobileri, sosyal ve ortak alanları dünyaca ünlü mimar Roger Klein imzası taşıyacak.



İstanbul’un en prestijli bölgelerinden Levent’te ofis ve yaşam alanı olmak üzere iki kule olarak yükselen LeventLIFE projesinin iç mekanları titizlikle özel olarak tasarlanıyor. Ana lobiler, sosyal ve ortak alanların tasarımı için uluslararası ödüllü mimar Roger Klein ve B-Design ile anlaşan LeventLIFE, estetik mimarisiyle gerçek lüksü yaşatmaya hazırlanıyor.


New Jersey merkezli ARK-itecture firmasının kurucusu mimar Roger Klein, eğitim, ticaret ve kampus planlama projelerinde birçok ödüllü tasarıma imza atmıştır. Ödüllü projelerinden bazıları: Haumao Center (Pekin Sabah Postası’nın “Öncü Ofis Binaları Ödülü” ve Asya Pasifik Ticari Emlak Ödülü-Şehircilik Tasarımı), Harlem Park Ofis Kulesi (Amerikan Mimarlar Enstitüsü (AIA) New York Eyaleti Tasarım Ödülü) Astana Kuleleri (SARA Tasarım Başarı Ödülü) ve Moscow İş Merkezi Amerika Ulusal Tescilli Mimarlar Birliği Tasarım Ödülü.


Ayrıca, yakın zamanda Kohn Pedersen Fox firmasında proje tasarımcısı ve Swanke Hayden Connell Architects ve RMJM firmalarında tasarım müdürlüğü görevlerini yürütmüş olan Roger Klein, Building Design + Construction dergisinin 40 yaşın altındaki en iyi 40 mimara verilen "40 under 40" ödülünü almıştır.


A+ ofis ve rezidans ayrıcalığına sahip LeventLIFE, 58 m2’den 232 m2’ye kadar farklı tercihlere hitap eden 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve Penthouse olmak üzere 144 rezidans ve 107 m2 ile 1000 m2 arasında değişen 64 ofisten oluşuyor. %50’den fazlasının satışının tamamlandığı projede teslimler 2016 yılı sonunda başlıyor.


Geri Dön