19 / 04 / 2024

Levi 's İstinye Park 'ta yeni konseptini sunuyor!

Levi 's İstinye Park 'ta yeni konseptini sunuyor!

Farklı bir alışveriş deneyimi yaşamak isteyen Levi"s ® tutkunlarının en yeni durağı Levi"s ®"ın İstinye Park mağazası olacak. 230 m2 alan üzerinde kurulu olan mağaza, 11 Aralık günü yepyeni bir yüzle ziyaretçilerine kapılarını açtı.



 Farklı bir alışveriş deneyimi yaşamak isteyen Levi"s ® tutkunlarının en yeni durağı Levi"s ®"ın İstinye Park mağazası olacak. 230 m2 alan üzerinde kurulu olan mağaza, 11 Aralık günü yepyeni bir yüzle ziyaretçilerine kapılarını açtı. Böylece Levi"s ®"ın Türkiye"de yeni dekorasyona geçen mağazalarına çok iddialı bir yenisi eklendi. Levi"s ®" İstinye Park mağazasının cesur ve havalı konseptinden etkilenmemek zor olacak!

Levi"s ® tüm dünyada yepyeni bir mağaza konsepti ile tüketicilerin karşısına çıkıyor. 2010 yılı ikinci yarısında Türkiye"nin birçok farklı ilde en yeni dekorasyonla açılan Levi"s ®" mağazaları, Levi"s ®"ın Avrupa"da yürüttüğü perakende atılımı dahilinde gerçekleştirilen yatırımların bir parçası niteliğini taşıyor. Yeni tasarımlara, duvarlardaki kırmızı tuğlaların açıkta bırakıldığı ve Levi"s ®"ın fonksiyonelliğe dayanan köklerinden esinlenen bir konsept hakim. Ürünleri daha fazla öne çıkaran, birbirinden farklı koleksiyonların rahatça seçilebileceği, sade, modüler bir raf ve askı sistemi kullanılıyor. En geniş kesim ve model seçeneklerini sunabilecek ve sezgisel alışveriş deneyimi yaşatacak mağazalarda, Levi"s ® ürünlerinin simgeleşmiş materyallerinden; denim kumaş, metal ve deriden esinlenerek yaratılan öğeler dikkat çekiyor.


Geri Dön