28 / 03 / 2024

Leyla Yücel kimdir?

Leyla Yücel kimdir?

2007 yılından beri kurucusu olduğu ALKOR YAPI'da çalışmalarına devam eden Mimar Leyla Yücel kimdir? Leyla Yücel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Leyla Yücel..



Leyla Yücel, 11 Eylül doğumlu. Haydarpaşa Teknik Okulu Makine Ressamı bölümünden mezun olan Yücel, üniversite eğitimini Yeditepe Üniversitesi'nde tamamladı.


İlk iş deneyime 1989 yılında TÜPRAŞ'ta başlayan Leyla Yücel, 1991 yılında buradan ayrılarak DEC ART DECORATION'da işe başladı. 


Sırasıyla; A&A GRUP İNTERİOR DESİGN, LEPEGE ENERJİ SİSTEMLERİ İTH.İHR.SAN.LTD.ŞTİ ve DEMİR MAKİNE İTH.İHR.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ'de hizmet verdi.


Leyla Yücel son olarak 2007 yılından beri kurucusu olduğu ALKOR YAPI'da çalışmalarına devam ediyor.


ALKOR YAPI

"Rölöve,Restorasyon-Restitüsyon,Mimari proje,İç mekan tasarım,Dış cephe, Peyzaj çevre düzenleme alanlarında proje ve İnşaat konularında faaliyet göstermektedir. Mimari projelerimizde işlevsellik,sağlamlık,ekonomi,estetik düşünülerek yaşam alanlarını amacına uygun olarak yaşanabilir mekanlar tasarlıyoruz.  Müşterilerimizin taleplerine , süre ve bütçelerine göre mekâna ilişkin öneriler çözümler ve yaratıcı tasarımlar üreterek , özenli bir uygulamayla yaşam alanlarını inşa ediyoruz. Amacına yönelik doğru yapılan tasarım ve uygulama ,her zaman mekana konfor huzur ve üretkenliği artırmak gibi bir çok önemli görevleri üstlenir. Proje ve uygulamalarımızı mimarlık disiplinine uygun ve detaylar en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş olarak;


Zevkle ve keyifle tasarlıyor,projelendiriyor,üretiyor ve uygulamayla hayata geçiriyoruz."


Leyla YÜCEL

Mimar & iç Mimar



Leyla Yücel: Kentsel dönüşümde şehirlerin bütünü ele alınmalı!





Geri Dön