25 / 04 / 2024

Libya'dan DAP Yapı'ya teklif

Libya'dan DAP Yapı'ya teklif

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Dragos Royal Towers ve Centro Futuro projelerinin benzerlerinin yapımı için Libya'dan teklif aldıklarını söyledi



Libya lideri Kaddafi'ye yakın isimlerin geçtiğimiz hafta sonu kendisini ülkelerine davet ettiğini ve ağırladığını kaydeden Yılmaz, 'Libyalılar, Dubai'ye hayran. Benzer projelerin İstanbul'da da yapıldığını öğrenince araştırma yapmışlar. Kapımızı çaldılar. Biz de ülkelerine gittik. İncelemeler yaptık. Kartal ve Çekmeköy'de yaptığımız projelerin mimari ve konsept olarak aynısını, ama konut sayısı açısından daha büyüklerini inşa ettirmek peşindeler. Bize üst düzey devlet görevlilerinin yanı sıra Kaddafi'nin korumaları ve özel görevliler için 10 bin konutluk site yaptırmak için masaya oturmak istiyorlar ' dedi.

Arap dünyasının projeleriyle çok yakından ilgilendiğine dikkat çeken Ziya Yılmaz, 'Dubai krizde olmasına rağmen yatırımcılar sürekli kapımızı çalıyor. Özellikle Dragos Royal Towers tarzı yüksek katlı projelerimize ortaklık teklif ediyorlar. Hatta, tamamını satın almayı hedefleyen gruplarla da karşılaşıyoruz. Görüşmelerimiz sürüyor. Blok satışa sıcak bakmıyoruz. Paraya ihtiyacımız yok, ortak olmayı düşünüyoruz' diye konuştu.
Milliyet


Geri Dön