20 / 04 / 2024

Libyani İnşaat Gıda Turizm Tekstil Kuyumculuk ve Mobilya Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Libyani İnşaat Gıda Turizm Tekstil Kuyumculuk ve Mobilya Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Libyani İnşaat Gıda Turizm Tekstil Kuyumculuk ve Mobilya Dış Ticaret Limited Şirketi, Fatih Ata, O Ali Amhhımıd Issa tarafından 220 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.



Libyani İnşaat Gıda Turizm Tekstil Kuyumculuk ve Mobilya Dış Ticaret Limited Şirketi, Fatih Ata, O Ali Amhhımıd Issa tarafından 220 bin TL'lik sermaye ile 29 Ocak'ta kuruldu. 


Libyani İnşaat Gıda Turizm Tekstil Kuyumculuk ve Mobilya Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-      Her türlü inşaat ve inşaat malzemelerinin ( çimento, demir, kireç, tuğla, kiremit, alçı, mermer v.b) alım, satım ithalat ve ihracatını yapmak. 2-      İnşaat ve iş makineleri alet ve edevatı bunlara ait yedek parçaları inşaat ve montaja ait her türlü makine, motor, alet ve çelik kapı, baskı kalıp elemanları, vinç ekskavatör, taş kırma makinesi, konkosör, konveyör ile her türlü inşaat montajına ait her nevi sınai malzemenin alım, satım, ithalat ve ihracatını yapmak. 3-      Her türlü gıda ve ihtiyaç maddelerinin alım, satım ithalat ve ihracatını yapmak. 4-      Turizm ve seyahat acentalığı yapmak. 5-      Kara, Deniz, Hava yük ve yolcu taşımacılığı yapmak. 6-      Başta altın olmak üzere her türlü değerli maden ve taşlardan bilezik, küpe, gerdanlık, yüzük, ve diğer ziynet eşyalarının imalatı, alımı, satımı, ithali ve ihracatını yapmak. 7-      Altın ve diğer kıymetli madenlerden mamul her nevi kıymetli taş ve madenlerin alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. 8-      Her türlü ev ve ofis mobilyalarının alımı, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. Şirket yukarda yazılı faaliyetlerini yapabilmek için mevzuu ile ilgili olarak yut içinde ve yurt dışında mümessillikler açabilir. Maksat ve mevzuu ile sınırlı olmak kaydıyla gayri menkul satın alabilir, bunları inşa edebilir, gereğinde kiraya verebilir veya satabilir.



Geri Dön