29 / 03 / 2024

LidyaFlats'te inşaat tamamlandı

LidyaFlats'te inşaat tamamlandı

İstanbul'un değeri her geçen gün katlanan bölgesi Çekmeköy'de yer alan ve yapımı tamamlanan LidyaFlats'te yaşam başladı.



Ağa Han Ödüllü Mimar Han Tümertek'in tarafından tasarlanan dairelerin kat mülkiyetli tapuları ve iskanları alındı. Bu özel dairelerin pekçoğu sahiplerine teslim edildi. Ancak farklı beklentilere uygun yaşam çözümleri üreten, taşınmaya hazır LidyaFlats'te hala yer var.

DD Mortgage güvencesiyle kişiye özel ödeme planları
LidyaFlats projesinin arkasında, yarım yüzyıllık köklü geçmişi ile ülkenin önde gelen gayrimenkul şirketlerinden biri olan Lidya Yapı yer alıyor. LidyaFlats, eksiksiz alt yapısını ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan gelişimini projenin sahibi olan Lidya Yapı'nın sektörel bilgi birikimine ve tecrübesine borçlu.
Üstelik şimdi bu kurumsal güven, DD Mortgage güvencesiyle hazırlanmış herkesin bütçesine ve gelirine uygun pekçok farklı ödeme planı ile birleşiyor.

Yaşama hazır konfor ve sosyal imkanlar
LidyaFlats ev sahiplerine, yaşamı dar alanlara ve küçük odalara hapseden klasik apartman daireleri yerine; geniş bir salon, büyük bir mutfak ve fonksiyonel odalar ile her metrekaresinde konfor barındıran yaşam alanları sunuyor. Projede yer alan çamaşır odası, depo alanı ve teras gibi detaylar, Lidya Flats'in sunduğu rahatlığı pekiştiriyor.
İstanbul'un en hızlı gelişen bölgelerinden birinde yatırım yapmak, LidyaFlats'in sunduğu "ev ekonomisi" anlayışı ile mutluluğu gelirine en uygun şekilde yakalamak isteyenler için yeni bir yaşam bir telefon uzaklığında.


Hürriyet Emlak

www.lidyaflats.com

0216 484 67 67

İlgili haber

LidyaFlats'te 220 bin TL'ye! Hemen teslim!

LidyaFlats'tin yapımı tamamlandı

 


Geri Dön