29 / 03 / 2024

Life Palace Torbalı Evleri'nde ilk etap inşaatı başladı!

Life Palace Torbalı Evleri'nde ilk etap inşaatı başladı!

27 yıllık bir deneyime sahip olan Çakan RR İnşaat, 50 bin metrekare üzerine yaklaşık 350 daireden oluşan yeni bir yaşam alanı inşa ediyor. Dev projenin birinci etabında binalar yükselmeye başladı.



27 yıllık bir deneyime sahip olan Çakan RR İnşaat, 50 bin metrekare üzerine yaklaşık 350 daireden oluşan yeni bir yaşam alanı inşa ediyor. Dev projenin birinci etabında binalar yükselmeye başladı.


ÇAKAN RR İnşaat olarak en yüksek kalite ve en uygun fiyata herkesi ev sahibi yapma hedefi, Life Palas Torbalı Evleri projesi ile Aquapolis Yüzme Havuzu bölgesinde yükselmeye başladı. Sosyal donatıları, 7/24 güvenliği, merkezi konumu ve içerisindeki huzurlu ortamı ile Life Palas Torbalı Evleri, sahiplerine eksiksiz bir yaşamın kapılarını aralıyor. İçerisinde bulunan yüzme havuzu ve yeşil alanları ile sevdikleriniz güvenli, hoş vakit geçirirken sizler huzurlu, ferah bir hayatın tadını çıkartabilirsiniz. 6 etaptan ve yaklaşık 350 konuttan oluşacak proje ile adeta bölgeye yeni bir şehir kuruluyor. Çakan RR Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Çakan, dev projeyle ilgili soruları yanıtladı.


Ramazan Bey, projenizden biraz bahseder misiniz?


İzmir’in en hızlı gelişen kenti Torbalı, toplu konutların da merkez üssü haline geldi. Çakan RR İnşaat olarak Life Palaca Torbalı Evleri projesi ile sektöre yön vermeyi hedefliyoruz. Torbalı’nın en merkezi noktasında yer alacak Life Palace Torbalı Evleri, yaklaşık 50 bin metrekare inşaat alanında hayata geçiriliyor. Life Palace Torbalı Evleri, kolay ulaşımı ve merkezi noktalara yakınlığıyla da öne çıkıyor. Torbalı’nın merkezinde hayata geçirdiğimiz proje de toplu taşıma araçları, Özbey-Torbalı yolu üzerinde yer alıyor. Projemiz, Aquapolis Yüzme Havuzu’na 2 dakika, Torbalı Devlet Hastanesi’ne 5 dakika, Belediye Kültür Merkezi’ne 10 dakika yürüme mesafesinde bulunuyor. İlçe merkezine yakınlığıyla da ön plana çıkan Life Palace Torbalı Evleri, sosyal tesislere de 5 dakika mesafede yer alıyor.


Projeniz nasıl ilerleyecek?


Birbirinden lüks yaşam projelerine ev sahipliği yapan Life Palas Torbalı Evleri, yaklaşık 50 bin metrekare alanda toplamda 6 etaptan oluşuyor. Çalışmalarımız etap etap ilerleyecek. Şuanda 1. etap çalışması başladı. 5 blok hızla yükseliyor. Her etap ayrı bir yaşam alanı ve site anlayışına sahip. Her sitemiz 40 ile 60’ar daireden oluşacak. Adeta küçük bir şehir kuruyoruz. İlk etap projemizde 15 ay içerisinde tamamlanacak.


Daire büyüklükleri hangi aralıkta olacak?


Öncelikle dairelerimiz ultra lükslüğe sahip. İnanın her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş vaziyette. Projemiz, 2+1, 3+1 lüks daire, 4+1 ve 5+1 dubleks dairelerden oluşuyor. Dairelerimiz 150 ile 300 metrekare aralığında büyüklüklere sahip. Life Palas Torbalı Evleri hem mimari stil, hem de projeye yüklenen şık detayları ile mükemmelliği fark edilir hale getiriyor.


Projenizde ‘aile’ anlayışı hep ön planda tutuluyor.


Ailelere özel bir yaşam alanı olmasını planlıyoruz. Bilenen site konseptinin dışında, kendine has tavrıyla ön plana çıkıyor projemiz. Aranılan her şeyin bulunduğu Life Palace Torbalı Evleri sunduğu imkanlarla da sahiplerini şaşırtacak. Bunu kesin bir dille söylüyorum. Komşuluk olgusunu yeniden hayata geçirmek ve sıcaklığı yakalamak adına tasarlanan bir proje. Yüzme havuzu, otopark, oyun parkları, kamelyalar ve spor salonları da bulunuyor. Metropol kentin getirdiği sosyalleşmeye zaman bulamama problemini de böylece ortadan kalkacak. Aile sıcaklığını ve komşuluk ilişkilerini yakalamak isteyen herkesi bekliyoruz.


Komşuluk dediniz. Biraz açar mısınız?


Evet komşuluk. Bizim geleneklerimizde komşuluğun önemi gerçekten de çok fazla. Sadece geleneğimizde değil dinimizde de var. ‘Ev alma komşu’ al diye bir atasözümüz var. Gerçekten de öyle. Artık eski komşuluk ilişkileri yeteri kadar yok. Biz Life Palace Torbalı Evleri olarak insanlara huzurlu bir evin yanında iyi komşularda sunuyoruz. İnsanlar burada hem ev hem de komşu alacaklar. Tamamen seçkin ailelerden oluşan bir site olacak.


SEKTÖRE YÖN VERECEK YENİLİKLER


Life Palace Torbalı Evleri’nde kullanacağınız bir yenilik var mı?


Aslında projemiz baştan sona ilkler ve yeniliklerle dolu. Torbalı’ya yeni bir yaşam alanı sunuyoruz. İlçenin gelişimine katkı sunacak projemiz, sektöre de yön verecek düzeyde. Bir ilke imza atarak akıllı ev teknolojisini sonuna kadar kullanacağız. AYPRO sistemleri ile daire sahipleri tek dokunuşla evdeki her şeyi kontrol edebilecek. Tek dokunuşla, aydınlatma, perde-panjur, klima, senaryolar, güvenlik, görüntülü diafon, elektrik, su ve enerji tasarrufu kontrol altında olacak.


Akıllı ev sistemleri ne gibi farklılık kazandıracak?


Ev sahipleri teknolojinin rahatlığını, sadeliğini ve konforunu yaşayacak. Düşünün hava çok sıcak ve siz iştesiniz. İş çıkışı eve gelmeden tek tuşla klimayı çalıştırabileceksiniz. Daha eve gelmeden odalarını serin olacak. Veya tatile çıktınız ama elektriği kapatıp kapatmadığınızı bilmiyorsunuz. Geri dönmek yerine tek tuşla kontrolünü yapabileceksiniz.


Ultra lükslükten bahsettiniz. Bunu biraz açar mısınız?


Dairelerimiz son teknolojik ve tamamen elit birinci sınıf ürünlerle donatılacak. Kapısından penceresine, musluğundan avizelerine kadar aklınıza gelebilecek her türlü malzeme, sınıfının en iyisi olacak. Her dairede 2 adet klima ve ankastre setler mevcut. Bu yüzden dairelerimiz ultra lüks olacak.


BALKONDA BARBEKÜ KEYFİ


Peki aileleri cezbedecek diğer artılarınız neler?


Aileler genellikle akşamları veya hafta sonları ne yapmak ister? Sevdikleriyle birlikte mangal. Sitelerde bu pek de mümkün görünmüyor. Ama biz bu sorunu da tamamen ortadan kaldırıyoruz. Balkonlarımızı kış bahçesine çeviriyoruz. Hem odun-kömür hem de doğalgazla çalışan barbeküler olacak balkonlarımızda. TV girişleri dahi yapılacak.


Proje daha yeni başlamasına rağmen ilgi nasıl?


İlgi beklediğimizin de üstünde. Torbalı ve İzmir’in yanı sıra İstanbul, Balıkesir, Niğde ve Denizli’den gelen müşterilerimiz var. Hatta Almanya’ya dahi ev sattık. Şuanda lansmana özel fiyatlarımız mevcut. Bu projede yer almak isteyen herkesi, İzmir-Aydın asfaltı üzeri Öz Urfa yanındaki ofisimize bekliyoruz.


ROL MODEL BİR ŞİRKET


Çakan Şirketler Grubu, 27 yıllık deneyimi ile inşaat, gıda, turizm ve yapı malzemeleri, mermer sektöründe güvenirliliğin simgesi olmaktadır. Geniş proje üretim yelpazesi, her kademesinde tecrübeli ve uzmanlaşmış kadrosunun devamlılığı, değişen pazar koşullarına göre proses kabiliyetinin sürekli geliştirilmesi çalışma anlayışı ile hareket eden Çakan RR İnşaat 27 yıllık birikimiyle fark oluşturmakta. Müşteri ihtiyaç ve beklentilerini önemli kabul eden Çakan RR İnşaat, 2016 yılında da sektörün önemli firmalarından biri olmaya devam edecektir. İnşaat sektöründe uzman ve başarılı ekibiyle Çakan RR İnşaat, Torbalı’nın gelişim sürecine de katkı sağlama misyonunu üstlenerek 2016 yılında da katma değer oluşturan yatırım projelerini de geliştirmeye devam ederek, yeni yatırım projelerini kamuoyu ile paylaşmaya hazırlanmakta.  Hedef kitlesine yönelik hayata geçirdiği projeler, gayrimenkul sektöründe yer alan diğer firmalar için rol model olmaktadır. Bu ivme ile Torbalı’nın çeşitli bölgelerinde yapılacak projeler, şirketin yenilikçi vizyonunu yansıtan proje olacak.


 

Buüyük Torbalı Gazetesi


Geri Dön