24 / 04 / 2024

Life Park Taşdelen Residence'de inşaat başladı!

Life Park Taşdelen Residence'de inşaat başladı!

Özbucak Yapı tarafından çekmeköy Taşdelen 'de 90 konut ve 6 işyeri olarak gerçekleştirilen Life Park Taşdelen Residence 'ta yüzde 5 'lik peşinat ile konut satışları başladı



Özbucak Yapı tarafından çekmeköy Taşdelen 'de 90 konut ve 6 işyeri olarak gerçekleştirilen Life Park Taşdelen Residence 'ta yüzde 5 'lik peşinat ile konut satışları başladı. çekmeköy 'ün merkezine 4-5 kilometre mesafede yer alan projede yeni başlayan inşaat çalışmaları 24 ay içinde tamamlanacak. İlk konut teslimleri ise iki yıl sonra başlayacak.

Konut almaya niyetlenenlerin gözünü korkutan tapu, dosya, abonelik ve iskan harcı gibi masrafları kendisi karşılayan ÖzbucakYapı, projesini herşey dahil paketiyle 135 bin TL 'den başlayan fiyatlarla tüketiciyle buluşturdu. Projede 1+1 tipindeki 60 metrekarelik konutlar 135 bin ile 160 bin TL aralığında değişen fiyatlara sahip olurken 2+1 tipindeki 102.5 metrekare yüzölçümündeki konutlar ise 207 bin ile 222.000 TL arasında tüketicinin beğenisine sunuldu.

Projeden konut sahip olmak isteyenlere ödemede kolaylık sağlayacaklarını belirten firma yetkilileri, “Yüzde 5 peşinat ile konut alanların ödemeleri gereken diğer yüzde 20 'lik kısmı tapu teslimine kadar öteleyebiliyoruz. Yüzde 75 'lik kısım içinde kredi kullanma imkanı mevcut ” şeklinde konuştular.

Arsa kullanım alanı 3 bin 780 metrekare olan Life Park Taşdelen Residence 'te 2 bin 700 metrekare inşaat gerçekleştirilecek. Proje, 9 katlı iki blok ve 5 katlı tek blok olmak üzere 3 bina olarak yükselecek.


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com


Geri Dön